Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PlusLiga startuje, ŁonaFajt jak zwykle imprezuje! cz. 11!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-06, 12:06   #1738
Amy4594
Zakorzenienie

Dot.: PlusLiga startuje, ŁonaFajt jak zwykle imprezuje! cz. 11!

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
Zabijcie mnie! Po prostu dobijcie! Jestem chora! Smarkam, gilam, kaszlę... Łeb mnie nawala podobnie jak każdy mięsień. I nie mogę śliny przełykać bo mi gardło rozsadza
Znaczy teraz jest już trochę lepiej. Nałykałam się wszystkiego co znalazłam w domu I trochę jakoby mi przeszło... Ale szału ni ma
Pewnie wieczorem znowy będe miała 39 stopni

Cytat:
Napisane przez joaa Pokaż wiadomość
Bosz, miałam koszmarny sen. Ze złamanym sercem
Ja miałam tak gópi sen, że aż go nie pamiętam.
Cytat:
O! To dziewczyny wygrały ten mecz!
Brawo!!
Budzili mnie, ale sen ważniejszy ^^

Cytat:
A mój jak Shia la Bouffe

Ten "rapująco- skreczujący" Tomek Kot??
Kocham to

Taaaak, to.
Cytat:
Weź, ten niedźwiedź to po prostu
Dla niezorientowanych: jechałam wczoraj autobusem na miasto. W pewnym momencie obróciłam głowę... i zamarłam, bo ujrzałam niedźwiedzia w koszuli nocnej Potem z koleżanką próbowałam rozgryźć, dlaczego niedźwiedź, a nie wilk, bo to wilk przecież zjadł babcię - chyba, że to był jeden z tych, co są paranoikami, że ktoś im coś zjadł, coś wypił i gdzieś śpi
okeeeej.
Cytat:
Napisane przez Beautiful lie Pokaż wiadomość
pojadę klasycznym komentarzem z n-k: 'Pięknie wyszłaś *** pozdro *'
Ja takich nie dostaje. Bo bym zabiła.
Cytat:
Fart- Reso 1:3
Czewa- Skra 1:3
Delecta- Polibuda 2:3
Olsztyn- Wieluń 2:3

Przesłałam Wam na pocztę kilka zdjęć z moimi czopami kochanymi
Obczajta sobie z kim muszę się zadawać

Będzie () 3-2 dla Czewy.
3-2 dla Delecty
3-1 dla Olsztyna

Obczaiłam. Fajni znajomi i rodzinka, widać że poryci tak jak Ty. To był komplement.
Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
Ejj Monrz mi sie śnił
Byłam z wami na jakimś meczu (za nami siedział Miro Przedpełski nawet on juz się pcha do naszych Wipowskich sektorów ) i zbych grał
Mecz był na stadionie
A po meczu on się przebrał i poszedł na korty do tenisa które były obok. No to ja siłą was zaciągnęłam tam I siadłysmy jako widownia. Zbych ubrany jak tenisista. W pikną biel zaczął podbijac lotkę do badmintona Ale jakoś nikt nie chciał z nim grać. A że ja jako dziecko pocinałam w to całe dnie i całkiem dobra w to jestem To zerwałąm się w koncu z miejsca wzięłam pierwszą paletkę z brzegu i zaczęłam z nim grać przez siatkę do tenisa
Całkiem dobrze nam szło ale często lotka zostawała w mojej paletce bo jak się potem okazało grałam stara mojego brata w której tak się często robiło. Potem przylazła Zibiego mama i nawrzeszczała na niego że on musi już iść.
Więc szybko ruszyłam do Zbycha po autograf w ramach podziękowania za mecz Ten tak mi sie tam rozpisał że w między czasie podbiegłam do was po aparat Bo jak on taki miły to korzystac trzeba Było foto. Niestety nie zdążyłam zobaczyc co za elaborat mi szczelił bo wyciągnęłyscie mnie na basen zakryty. A tam wparowało nagle pół składu Czewików. Z nagrzmoconym jak stodoła Pipenem na czele
I Pipen zaczął dla mnie przy wszystkich wykonywać erotic dance
I stał już w samych bokserkach takich pomarańczowych obcisłych kiedy wy wszyscy nagle stwierdziliście że zostawicie nas samych. Ja panika i wrzask 'nie! nie! zostancie' a Pipen: 'a idzie juz idzcie w cholere!'
Wyszliscie ale dzięki Arkowi już się obudziłam. Ufff

Dzień dobry.
Od poniedziałku mam remont i chyba mnie od Was odłączą, ale będę walczyć.