2010-11-06, 13:04
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
Napisane przez lulka265
 I ja się witam sobotnio
powiem Wam,że tak mnie naparza głowa ,że ja juz nie wiem co mam robić!!!gin powiedział,że to napewno od Duphastonu dlatego juz go odstawiam 
byłam u mamy na obiadu,zjadłam pyszną gotowaną rybkę,suróweczkę i ryżyk  jednak kto jak nie mama wie najlepiej co dziecku potrzeba 
zaraz zmykam na strone www.motherhood.pl i zamierzam kupiś kilka rzeczy dla Zuzi  a co niech dziewczyna ma
byłam trochę w sklepach i nic tam wogole nie ma  całą galerię zwiedziłam i nie moge sobie nic wybrac niestety 
nie mam sie wogole w co ubrac!!
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------
Faktycznie cicho i głucho tu jak nigdy  hmmm i z kim ja sobie dzisiaj pogadam 
|
Bidulka wiem co to znaczy taki ból głowy Ale powiem Ci, że ja jestem w trakcie odstawiania duphastonu i naprawdę lepiej się czuję, także może coś w tym jest. Poza tym ta pogoda niżowa lepiej mi chyba służy Tylko najgorsze jest to, że plecki mnie z lewej strony bolą i nie mogę sobie pozycji znaleźć 
Fajnie, że masz mamusię blisko pozazdrościć takich maminych obiadków. Ja niestety musiałabym jechać ponad 500 km, żeby zjeść taki obiadek...
|
|
|