Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-06, 13:28   #448
jamaicaP
Rozeznanie

Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

dzien dobry
Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość

Fajnie, ze już jestescie w domku.

Dziś dałam małej słoiczek dynia i ziemniaczek i po nim mi zwymiotowała a po kolejnym karmieniu zaczeła ulewac i to sporo.Musze zrobic jej z 2 dni przerwy od słoiczków.
Poszła spać o 19.30 ale już mi sie kręci wiec to jeszcze nie nocne spanie.
o kurcze a ja dzis kupilam i zaraz bedziemy probowac
Cytat:
Napisane przez justin18061976 Pokaż wiadomość
zobacz tutaj:
O CHUSTACH

co do pionizowania to wg mnie sadzanie na kolankach na chwile, trzymanie na rekach w pionie jest czyms naturalnym, podobnie wykonywanie cwiczen rehabilitacyjnych, natomiast sadzanie dzieciaczka, bo sie podrywa do siadu i podtrzymywanie go poduchmi jest szkodliwe, dziecko usiadzie wtedy, gdy jego miesnie i kregoslup beda gotowe, tak mi to tlumaczyli i ja sie tego trzymam

o mamo, co za bambusy
ja przytylam 22 kg to bylam locha
teraz zostalo 7 kilosow do zrzutki, czytam Dukana, ale nie pasi mi, ze tyle miecha, ja uwielbiam ryby, ale tez nie na okraglo, podpatruje tez diete 1000 kalorii

)
i z tym się zgadzam

tez mam 7 kilo... ale czuję sie duzo grubiej...... Dukan nie dla mnie... ja kocham pieczywo, nienawidze nabiału, nawet dżogurtów

1000 kcal to jest to
jak mam cos do zrzutki to po prostu mniej jem i juz.. ale teraz nei chce mi sie jak niewiem co...
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Pogoda u mnie okropna....pada i jest zimno....brrrrr

Dzisiejsza nocka była spokojna, a bałam się. Myślałam, że maleńka będzie sie budzić z płaczem, wspominając podawanie lekarstw. Ja się wyspałam na swoim łóżku, w szpitalu spałam na materacu, ale to nie był mocny sen, bo co chwila pielegniary coś robiły, chodziły. No ale nie byłam tam na wczasach
W szpitalu Luizka nauczyła się wołać mam, co znaczy mama Jak ją zabierali żeby zmienić opatrunek, to zawsze tak wołała. Dzisiaj jak poszłam do łazienki, to też tak mówiła

justin, fajne zakupy zrobiłaś
mraaaaauuuuu ale słodko.....

Cytat:
Napisane przez Oolcia86 Pokaż wiadomość
dziewczyny jakich chusteczek nawilżanych uzywacie?

ja na poczatku mialam pampers sensitive ale zapach mi nie odpowiadal

potem kupilam happy 4 pak....dobrze ze sie skonczyly bo tez dziwnie pachniały

ostatnio kupilam jakies z lidla i dostał takie czerwone plamy(jakby poparzenia) teraz nimi kurze scieram

najlepiej pachna i jak narazie najbardziej mi odpowiadaj z biedronki lawendowe

ale zastanawiam sie nad NIVEA(mialam 1 na próbe i byly calkiem ok,grube i mokre,ale po 1 ciezko mi cokolwiek okreslic) i pampers ale te pomaranczowe sleep&play? miala któras z Was moze te chusteczki?
jeszcze widzialam z huggies chyba ogórkowe-tez zastanawialam sie nad kupnem
na poczatku mialam pampersa biale, ale jakies za suche..
a teraz uzywam tylk rossmanowskich, rozowe delikatniejsze ale niebieskie slicznie pachną

co do tych probek pampkow..
nie pamietam ile czekalam.. zamawialamwtedy co wszystkie i widze razem dostalysmy a sa inne niz te kiedys... no chyba ze rozm 1 a rozm 4 tez sie rozni
1 mialy taka siatkę, i ona super kupe chlonie a te maj to samo co wszystkie inne pampki, ale wg mnie i tak sa prima sort
aha, maz kupil Huggiesy Premium
jak narazie jestem mile zaskoczona gruboscia, fajne cieniutkie
tylko tych wydluzonych wypustek w pasie mi jakos brakuje, co do chlonnosci jeszcze nie wiem

mala pierdzioszka jak szalona
ustami

siala strasznie mi sie podoba to twoje krzeselko, juz zaczelam urabiac męża

Edytowane przez jamaicaP
Czas edycji: 2010-11-06 o 13:32
jamaicaP jest offline Zgłoś do moderatora