Rozeznanie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
dzien dobry 
Cytat:
Napisane przez Darianna25
Fajnie, ze już jestescie w domku.
Dziś dałam małej słoiczek dynia i ziemniaczek i po nim mi zwymiotowała a po kolejnym karmieniu zaczeła ulewac i to sporo.Musze zrobic jej z 2 dni przerwy od słoiczków.
Poszła spać o 19.30 ale już mi sie kręci wiec to jeszcze nie nocne spanie.
|
o kurcze a ja dzis kupilam i zaraz bedziemy probowac 
Cytat:
Napisane przez justin18061976
zobacz tutaj:
O CHUSTACH
co do pionizowania to wg mnie sadzanie na kolankach na chwile, trzymanie na rekach w pionie jest czyms naturalnym, podobnie wykonywanie cwiczen rehabilitacyjnych, natomiast sadzanie dzieciaczka, bo sie podrywa do siadu i podtrzymywanie go poduchmi jest szkodliwe, dziecko usiadzie wtedy, gdy jego miesnie i kregoslup beda gotowe, tak mi to tlumaczyli i ja sie tego trzymam
o mamo, co za bambusy
ja przytylam 22 kg to bylam locha 
teraz zostalo 7 kilosow do zrzutki, czytam Dukana, ale nie pasi mi, ze tyle miecha, ja uwielbiam ryby, ale tez nie na okraglo, podpatruje tez diete 1000 kalorii
 )
|
i z tym się zgadzam 
tez mam 7 kilo... ale czuję sie duzo grubiej...... Dukan nie dla mnie... ja kocham pieczywo, nienawidze nabiału, nawet dżogurtów
1000 kcal to jest to
jak mam cos do zrzutki to po prostu mniej jem i juz.. ale teraz nei chce mi sie jak niewiem co...
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
Dzień dobry 
Pogoda u mnie okropna....pada i jest zimno....brrrrr
Dzisiejsza nocka była spokojna, a bałam się. Myślałam, że maleńka będzie sie budzić z płaczem, wspominając podawanie lekarstw. Ja się wyspałam na swoim łóżku, w szpitalu spałam na materacu, ale to nie był mocny sen, bo co chwila pielegniary coś robiły, chodziły. No ale nie byłam tam na wczasach
W szpitalu Luizka nauczyła się wołać mam, co znaczy mama Jak ją zabierali żeby zmienić opatrunek, to zawsze tak wołała. Dzisiaj jak poszłam do łazienki, to też tak mówiła
justin, fajne zakupy zrobiłaś 
|
mraaaaauuuuu ale słodko..... 
Cytat:
Napisane przez Oolcia86
dziewczyny jakich chusteczek nawilżanych uzywacie?
ja na poczatku mialam pampers sensitive ale zapach mi nie odpowiadal
potem kupilam happy 4 pak....dobrze ze sie skonczyly bo tez dziwnie pachniały
ostatnio kupilam jakies z lidla i dostał takie czerwone plamy(jakby poparzenia) teraz nimi kurze scieram
najlepiej pachna i jak narazie najbardziej mi odpowiadaj z biedronki lawendowe
ale zastanawiam sie nad NIVEA(mialam 1 na próbe i byly calkiem ok,grube i mokre,ale po 1 ciezko mi cokolwiek okreslic) i pampers ale te pomaranczowe sleep&play? miala któras z Was moze te chusteczki?
jeszcze widzialam z huggies chyba ogórkowe-tez zastanawialam sie nad kupnem 
|
na poczatku mialam pampersa biale, ale jakies za suche..
a teraz uzywam tylk rossmanowskich, rozowe delikatniejsze ale niebieskie slicznie pachną
co do tych probek pampkow..
nie pamietam ile czekalam.. zamawialamwtedy co wszystkie i widze razem dostalysmy a sa inne niz te kiedys... no chyba ze rozm 1 a rozm 4 tez sie rozni
1 mialy taka siatkę, i ona super kupe chlonie a te maj to samo co wszystkie inne pampki, ale wg mnie i tak sa prima sort 
aha, maz kupil Huggiesy Premium
jak narazie jestem mile zaskoczona gruboscia, fajne cieniutkie 
tylko tych wydluzonych wypustek w pasie mi jakos brakuje, co do chlonnosci jeszcze nie wiem 
mala pierdzioszka jak szalona
ustami 
siala strasznie mi sie podoba to twoje krzeselko, juz zaczelam urabiac męża
Edytowane przez jamaicaP
Czas edycji: 2010-11-06 o 13:32
|