2010-11-06, 13:44
|
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
Napisane przez kamena
Teoretycznie wiem że mogę tę umowę rozwiązać w każdej chwili ale jakieś takie dziwne poczucie obowiązku mi się wykluło, że powinnam tam jednak trochę pomieszkać... 
|
Nie ma chyba jakichś określonych granic czasowych, chociaż nie wyobrażam sobie wprowadzać się do mieszkania, pakować te wszystkie graty, ogarniać przez parę dni ten cały burdel, by po miesiącu przechodzić to na nowo Przypadek Red to w ogóle jakieś nieporozumienie, niepoważni ludzie (że tak to delikatnie ujmę) 
Cytat:
Napisane przez Pin up girl
Ja temu kolesiowi od Guerlaina wcale nie zazdroszczę. Wcale... Wcale!  :
|
Ja też! Ja też! Nic a nic, wcale i fogle 
Dobrze kłamię? 
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Domowe obiady som wstrentne. Zwłaszcza zupy, ciapy, sosy, kasze i mięso wołowe. I nie mówie o zdolnościach kulinarnych pani domu tyko ogólnie
|
No ale to przecież od tych zdolności kulinarnych zależy właśnie, czy będziesz robiła trzy zupy na krzyż przez okrągły rok, a do tego schaboszczaka, zrazy i surówkę z kapusty 
Cytat:
Ja tam lubię z dań obiadowych chińszczyznę, sushi, kebab, pizzę, cheeseburgery, pieczone udka kurczaka, gyros, skrzydełka w miodzie, szaszłyki, naleśniki i lasagne ze szpinakiem
|
Da się przecież zrobić w domowych warunkach 
Cytat:
A niestety większość obiadów domowych sprowadza się do zupy, schaboszczaka/wołowego, ciapki kartoflanej i mizerii alb innej paskudnej domowej surówki z marchewką
|
A co jest złego w surówce z marchewką? 
Cytat:
Napisane przez Polly_
przyszłam zakomunikowac ze znalazłam magiczny sposów na moją syfną kuchenkę ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) -wyczyściłam ją pastą do zębów 
|

Cytat:
Napisane przez Maja102
Weekendowy dowcip z rana:
- Chodźmy na piwo.
-Jak ty dziwnie wypowiadasz słowo wódka...
|

Cytat:
Napisane przez skarbiatko
Nie nadrobię pewnie , wpadłam tak z doskoku ,mam w domu totalną rozpierduchę..Wczoraj jak byłam u lekarza wpadł do domu TŻ i rozwalił ścianę,wyobrażacie sobie jaki dziś bajzel?Mam do ogarnięcia milion rzeczy z jednej strony nie istniejącej już ściany i z drugiej :/ A przed chwilą zadzwonił że zaraz przyjedzie i będzie robił podwieszany w kuchni.
W czwartek kupiliśmy zmywarę i piekarnik-nie targowałam się no i wiadomo..przepłaciliśmy 
Electrolux ,bo nic innego nie miało "bajerów" 
Jeszcze czeka nas zakup płyty mikrofali do zabudowy ( nie wiem po co) i okapu,okap wymyśliłam też do zabudowy,początkowo miał być ten ze szkłem i blachą ,wiecie?
Mam nadzieję że jakoś to przeżyję 
|

Biedne Skarbiątko, skończcie już może lepiej ten remont raz na zawsze 
Cytat:
Napisane przez vesenka
Ale to taki foch na dobre? Będziesz chodzić z miną jak Anja? Czy raczej Ci przejdzie?
|
Okropna jesteś 
Cytat:
Zresztą rycerzowi Gryszardowi z Kopenhagi herbu Myszka i dwie pałki nie wypada się fochać 
|
Też prawda, nadobna Niewiasto 
Cytat:
Napisane przez Spoora
A wiesz, że mi wczoraj coś nie pasowało, ale już byłam za bardzo senna by się nad tym rozwodzić   A Ty jak zwykle musisz się czepiać szczegółów  Już poprawione, proszę usunąć ten cytat  Bo hakerów wynajmę i go usuną 
|
Boooshe, jaki ja gordżys z inglisz jestem, anglistów nawet poprawiam, klękajta 
---
Wszyscy mnie dzisiaj wkur***ją
|
|
|