2010-11-06, 14:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
Napisane przez magdaka13
ale fajowski brzuszek!!! a lokator w srodku superancki!
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------
A u nas dzis dzien lumpkowy-idziemy w srode na urodziny kumpeli, ktora wymyslila imprezke przebierana-babeczki w stylu pinup girls, a faceci rodem z TopGun. No i po lowach w lumpku mam czarna sukieneczke z dekoltem, ktora fajnie sie opina na brzuchu. Do tego zamierzam zalozyc bialy szal i czarne rajstopy...a co! jak ma byc sexi to bedzie  ...
a poza tym w koncu dotarlismy do 'Galerii malucha' -to takie miejsce w Gdyni, gdzie organizuja rozne warsztaty dla mam i dzieci. Mam nadzieje, ze rusza zajecia z muzyki prenatalnej-to sprawdzimy na mlodym czy to dziala;P
No i jeszcze tylko dokonczyc sprzatanko-czyli zlozyc rzeczy z prania, wstawic kolejne pranie i obiadek...
|
Laktator muszę przyznać jest,ale tam troche spłaszczony skąd Ty masz tyle siły??zakupy,sprzątanie ,pranie i jeszcze obiad ja chyba jestem z gatunku leniwiec pospolity
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------
a zapomniała ja uwielbiam takie przebierane imprezy tylko czasami trzeba za duzo kasy na nie wydać ,bo wiadomo jak sie przebrać to jakoś sensownie pomysł super
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20
Aniołek 26.05.2010r 
|
|
|