Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr
Cytat:
Napisane przez Anecka
W koncu sie cos zaczyna dziac
Hmm ja biore to samo w czym chodze czyli spodnie ciazowe, bluzka i sweterek. W koncu bede autobusem do domu pol godziny jechac.. wolalabym leginsy ale nie mam dlugiego swetra 
Mam nadzieje, ze w dniu wyjscia ze szpitala ktos mi pomoze bo przeciez sama sie nie wytacham z wozkiem i nie bede miec pewnie tyle sil zeby podbijac na krawezniki  i do autobusu.. w dodatku nie ma za dobrych hamulcow wiec trzeba trzymac.. a ze mieszkam na drugim koncu miasta.. to troche tej drogi jest chyba ponad 10km
Jejuuu mala sie wypina pod zebrami.. 
|
Cytat:
Napisane przez Anecka
No wlasnie ciezko bedzie. Mam kolege co ma auto ale zalezy o ktorej bede wychodzic,bo on pracuje po 12h.. wiec nie ma raczej innej opcji. Ale sie jeszcze zobaczy, narazie obstawiam wersję z autobusem jesli nikt by dostepny nie byl.
|
Ja jak wychodziłam po pierwszym porodzie ze szpitala to dowiedziałam się o tym rano po obchodzie a wyszłam dopiero ok 12-13 bo tak mogła po mnie wtedy siostra przyjechać i nikt nie robił problemu że sobie jeszcze kilka godzin poczekałam 
Zresztą na ten jeden raz to nawet na taxi można się szarpnąć bo ja też nie wyobrażam sobie wracać autobusem ze szpitala zwłaszcza przy takiej pogodzie - zanim dojedziesz do domu to jeszcze ci dziecko zapalenia płuc dostanie...
Cytat:
Napisane przez irsin
a nie masz fotelika?
ja mala z fotelikiem bralam ze szpitala, moze fotelik i taksowka?
|
teraz to chyba można taksówkę z fotelikiem zamówić
|