2010-11-06, 15:01
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr
Cytat:
Napisane przez Artystka23
Normalnie wiecie co??Mam dosc-jestem przed porodem,ostatnie tygodnie kiedy moge sobie odpoczac,wyspac sie itp(wiadomo o co chodzi),a znowu(juz nie wiem ktory raz w tym tygodniu) przylazla babka tzta i zostaje tu na noc  i jutro tz pojdzie do pracy a ja znowu na ta stara zrzedliwa babe bede skazana,bedzie mi sie szwendac po domu,grzebac w szafkach i siedziec ze mna w pokoju,gdzie ja chce poczytac ksiazke,posiedziec na lapie lub zwyczajnie pospac,a nie lubie jak ktos sie bez sensu na mnie gapi i cos gada  ****a mac-ja juz chce urodzic i choc przez trzy dni co bede w szpitalu nie ogladac jej geby
|
Jak już zaczynasz pisać TYM tonem, to po pierwszym zdaniu wiem, że na bank coś o babce będzie współczucia 
Cytat:
Napisane przez kretencja
Ja normalnie jadę do szpitala w ciuchach ciążowych i w tych samych wyjdę  Podobno 2 czy 3 dni po porodzie to brzuch jest jak w 6 miesiącu 
|
Serio?? W 6msc nie było widać nic mojej ciąży Byłoby bosko.
Też jadę w ciążowych spodniach i koszulce.
Malinka zaraz spróbuje nauczyć się jak wstawić zdjęcie i może pokażę Założyłam już tą budkę na krzesełko samochodowe . Ależ tępa jestem. Już mam dość.
Jeszcze tylko dziś, w pon, wt, i środę i koniec pracy 
|
|