Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-06, 15:39   #2012
monika267
Raczkowanie

GG do monika267
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Moja polozna sie mnie pytala gdzie chce rodzic czy w wodzie czy w szpitalu...czy w domu ja wybralam szpital....bo jestem panikara i boje sie wody.... ale wiem (moja kolezanka) niedawno rodzila i to w wodzie pierwsze dziecie i nie narzekala mowila ze ten bol porodowy byl najpiekniejszym bolem jaki mozna miec hmhm nie wiem co miala na mysli ....ale twierdzi ze czasu by nie cofnela i porod w basenie lagodzi skurcze ale porownania nie ma bo to jej pierwsze dziecko....

oczywiscie wsio za darmo jest.....

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Dziewczyny ja mam pytanie......w tym drugi trymestrez na samym poczatku czulam sie lepiej i energi mialam....a teraz jest masakra jestem wykonczona nie mam sily pracowac i wogole nic mi sie nie chce...juz nie wpsomne o bezsennych nocach i bolach glowy bo to norma....a dzisisaj znowu cos mnie zaczyna krecic w zoladku ma ktoras z was tak ....dzis zaczynam 22tc
Ja czuje sie podobnie a jestem dopiero w 18 tyg nic mi sie nie chce zero entuzjazmu bol glowy codziennie....a brak slow
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora