2010-11-06, 15:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
Napisane przez kamena
ale za to jak wcześnie wstałaś 
|
ano, do pracy 
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Domowe obiady som wstrentne. Zwłaszcza zupy, ciapy, sosy, kasze i mięso wołowe. I nie mówie o zdolnościach kulinarnych pani domu tyko ogólnie. Ja tam lubię z dań obiadowych chińszczyznę, sushi, kebab, pizzę, cheeseburgery, pieczone udka kurczaka, gyros, skrzydełka w miodzie, szaszłyki, naleśniki i lasagne ze szpinakiem. A niestety większość obiadów domowych sprowadza się do zupy, schaboszczaka/wołowego, ciapki kartoflanej i mizerii alb innej paskudnej domowej surówki z marchewką 
|
ja też nie lubię tego typu "domowych" obiadów, ale już domową chińszczyznę, makarony itp lubię 
Cytat:
Napisane przez Maja102
Weekendowy dowcip z rana:
- Chodźmy na piwo.
-Jak ty dziwnie wypowiadasz słowo wódka...
|

Cytat:
Napisane przez skarbiatko
Mam nadzieję że jakoś to przeżyję 
|
Cytat:
Napisane przez vesenka
|
fajna 
Cytat:
Napisane przez madziczka
Czy znacie jakieś sposoby na przyspieszenie rośnięcia włosów? 
|
podobno WAX ale osobiście nie zauważyłam mnie i talk za szybko włosy rosną 
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
No więc jestem po wizycie w perfumerii, i tak : na Addict W. powiedział, że z seksem ma tyle wspólnego, że majtki czuć, ale wąchane nie w tym miejscu, natomiast o Amour edp "dlaczego oni wszędzie ładują ten placek", a po pół godzinie "został cukier, mąka i proszek do pieczenia".
|

siedem światów masz z tym W 
Jadę zaraz do Ikei i mam zamiar zakupić talerze oraz sztućce, bo za tydzień robię imprezę i wstyd mi, ze nadal mam w mieszkaniu tylko 4 talerze z czego jeden pęknięty
|
|
|