Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-06, 20:43   #2191
Talullah
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Czesc Dziewczyny

Ja juz ogarnelam w miare czesc formalnosci, nawet przejechalam 800 km w dwie strony zeby podpisac pare papierkow i pod koniec listopada powtorka podrozy a na razie mam chwile oddechu

Czekam na pelne prawo wykonywania zawodu, odbieram recepty, skladam podanie o druki L4 i bede szukac pracy na "tymczasem" w przychodni zanim sprawa ze specka sie nie wyjasni. Czyli kolejny miesiac formalnosci, ze to tak dlugo trwa

Ale mam plan ze jak tylko dostane recepty w lapki to skladam tez podanie na dodatkowy plik tylko dla mnie i mojej rodziny
I wypisze sobie kuracje na retinoidy juz sie nie moge doczekac

Bylam dzis w aptece i mily pan sprzedalby mi bez recepty bo mu podalam moj nr i mnie sprawdzil (bo stwierdzil ze mi nie wierzy na slowo bo zdecydowanie za mlodo wygladam ) ale akurat nie bylooooo

Wiec w ramach rekompensaty kupilam sobie zestaw tusz i plyn micelarny maybelline za 19.90 Co prawda mam kilka tuszy do wykonczenia ale ten bardzo lubie a potrzebowalam akurat plynu micelarnego wiec to dobra okazja

Witam wszystkie nowe dziewczyny

loluska
- mi sie podobaja Twoje brwi, zostaw jak jest

A wiecie ze ja nigdy w zyciu nie mialam regulacji brwi?? Jak rosna tak sa Kiedys sie spytalam TZ (bo sie tu naczytalam ) ze moze sobie pojde zrobic regulacje to stwierdzil ze bym byla szalona bo moje naturalne sa najlepsze i mam je zostawic w spokoju

Cytat:
Napisane przez malinowydzemx3 Pokaż wiadomość
Oj, jak mnie tu dawno nie bylo! Nadrobilam kilka stron, ale nie mam sily juz kolejnych, pedzicie strasznie
a ja mam dzisiaj dzien paszteta, tluste wlosy zwiazane w kitke, punktowo masc cynkowa na wypryski i okulary zamiast soczewek. Nie mialam checi dzisiaj na nic, spac mi sie tylko caly dzien chcialo. W poniedzialek w nocy wyjezdzam na wycieczke szkolna do warszawy i nie mam pojecia co ze soba zabrac...
Tez mi sie zdarza dzien paszteta, np dzis Nawet do sklepu pojechalam w okularach bo mi sie nie chcialo soczewek zakladac, nie martw sie, nie jestes sama
Wyskoczyl mi pryszcz i chyba posmaruje go mascia ichtiolowa bo az mnie boli

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Może napiszę list do św. Mikołaja?
Napisz, napisz

ekomonika - a ile kosztuje taka torebka z asos? Szczerze mowiac to ja sie nigdy ta firma nie interesowalam, moze dlatego ze ubrania nie w moim stylu, nie lubie takich sukienek jak oni prezentuja.

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
na szczęście urosły mi ostatnio !
ale muszą 'nabrać życia'
Moje to samo
Rosna i ich ksztalt juz nie jest taki jak powinien, ja lubie odpowiednie cieniowanie

Jak bede jechac pod koniec listopada pozalatwiac reszte spraw to pojde tam do fryzjera, bylam ostatnio i bylam zadowolona. Chyba w poniedzialek zadzwonie i sie juz umowie.

Przyjemne z pozytecznym

caate - a ja Ci moge polecic odzywke schaumy kiwi.
Jak juz mnie wszytko zawodzi bo za duzo eksperymentuje na wlosach - ona zawsze je ratuje, powracam do niej po zlych probach z innymi odzywkami od kilku lat.

To jedna sprawa. Druga - masz krecone wlosy wiec nie mozesz ich traktowac jak proste. Przejrzyj swoje kosmetyki.

Krecone wlosy bardzo lubia bialka, wzmacniaja sie wtedy, robia sprezyste i lsniace, ale tez nie mozna przedobrzyc. Dieta proteinowa ale dobrze zbilansowana.

Zbyta malo protein powoduje ze sa suche, lamia sie, matowe i bez blasku - to samo gdy je zbyt obciazymy.

Wiec przejrzyj sklady, moze masz niedobor lub wlasnie za duzo na nie ladujesz??

Ja mialam niedobor. Zrobilam sobie serum z keratyna i przez kilka myc uzywalam po kazdym.

Wlosy od razu zrobily sie lepsze, aktualnie moge je rozczesac gestym grzebieniem bez problemu a wylatuje mi doslownie kilka!! wlosow po takim czesaniu.

Zeby jednak nie przedobrzyc teraz kiedy sa w dobrej formie stosuje serum tak z raz w tygodniu
Szczerze polecam bo wiem jak trudno i jaki to bol pielegnowac krecone wlosy, one sa strasznie wymagajace a niestety niewielu fryzjerow sie na nich zna, na pielegnacji i na scinaniu
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora