Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-06, 21:03   #807
aneciaslonko
Raczkowanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
dzidzia tylko o infekcji jelit była mowa bo wczesniej zdiagnozowala wlasnie jelita i rowniez zap pecherza.....
wyniki moczu po antybiotykoterapii byly ok co nie znaczy ze sa takie nadal jednak zlecila przede wszystkim posiew kalu na bakterie wirusy i grzyby i mam odstawic bobotic a podac dzis jednorazowo gastrolit dicoflor i smecte...najgorzej ze na wynik sie czeka kilka dni a posiew moczu i tak zrobimy przy okazji..co do wymazu z nosa to bylo ok ale ogolnie podsumowala ze w nosie mozna miec co chwile cos innego....
sluz i smierdzace kupy swiadcza ze cos tam fermentuje czy gnije a daleko posunieta infekcja moze prowadzic do owrzodzenia jelit....mam nadzieje ze w koncu wyjdzie co to jest...wsciekla jestem tylko na siebie ze juz od razu nie zrobilam tego posiewu tylko czekalam nie wiem na co ...przemknela jej przez glowe nawet celiakia ale mowi ze to sa rzadkie przypadki a on byl jednak w tym szpitalu gdzie najpewniej cos sie przyplatalo tym bardziej ze mial po operacji wskaznik crp podwyzszony (z tego m in poszerzona miedniczka w nerce )....nic zobaczymy co wyjdzie mam tylko nadzieje zee do czasu czekania na wyniki nie pogorszy sie
Trzymam kciuki aby się polepszyło i szybciutko wyleczyli Adasia!!

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
dzidziadziumdzia, AGAMARCIO, karolcia, eleonoremio, aniaa, Morgana le Fay, Misiulka, olakola, ola_k11 dziekujemy ciociom

A na Wasza prosbe zaraz wkleje dzisiejsza Milenke
Malutka śliczna i wygląda bosko i jak ładnie siedzi!!Wszystkiego naj
aneciaslonko jest offline Zgłoś do moderatora