Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kupuje samochód, doradzicie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-17, 22:49   #85
yedanna
Zakorzenienie

Dot.: kupuje samochód, doradzicie?

Cytat:
Napisane przez Rena
dokladnie ten czerwony ogladalam. Wlasnie nie ma poduszki powietrznej co mnie zastanawia, bo sytuacja w ktorej samochod traci poduszke jest tylko jedna (przynajmniej mi sie tak mi sie wydaje) ale jesli sie myle to mnie poprawcie...
Klimy nie mial, gazu tez nie, ale chyba malo pala micry wiec bym przymknela na to oko.
Na pewno go nie kupie z jednego konkretnego powodu - wiem ze kupuje uzywany - ale ogladalam juz kilka i tylko w tym przypadku czulam sie jakbym wsiadala do cudzego samochodu...
No cóż - co do poduszki masz oczywiście rację. Sama nie wyskakuje. Mogła to być mała stłuczka ale najprawdopodobniej coś większego...

Niestety takie rzeczy się zdarzają, dlatego przy lupnie samochodu najlepiej wybrać się na oglądanie z kimś doświadczonym i z odpowiednim oprzyrządowaniem - np. miernikiem grubości lakieru i od razu widać, gdzie co się wydarzyło

Cytat:
Napisane przez dobrze znany
Kia Picanto lub Toyota Aygo (chyba dobrze napisałem)

to moim zdaniem najlepsze autka dla kobiet
Moim zdaniem po pierwsz za małe a po drugie dość świeże wynalazki a w tej chwili rozmawiamy o autach w innej grupie cenowej. Gdybym miała kupić samochód znacznie powyżej 20 000zł to wybrałabym starszy a większy i bezpieczniejszy.