Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XX
Wątek: Scent Bar XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-06, 21:57   #170
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar XX

Spooro - to widzę, że jesteś jak moja mama chyba

Kurczę, ja nie potrafię wyluzować przy takim drylu - typu "nie krusz" właśni (jem coś, a mama już ze szmatą leci, bo dwa okruchy spadły a do tego 20 minut za przeproszeniem "wajania"), "czemu tej szklanki zaraz nie odniesiesz", "czemu torebka jest tu a nie tam" itd. Wiecznie chodzi, poprawia, ustawia Nie czuję się na 100% swobodnie. Na dłuższą metę dostanę ****icy- właściwie codziennie jej dostaję. I dlatego zbieram na własne mieszkanie,bo wiecznie czuję jej oddech na plecach, a jej musztrowanie w kwestii porządków doprowadzi mnie do załamki nerwowej chyba. Zero luzu. U niej musi być "już", "zaraz" - mnie to mierzi, bo uważam, że jak sobie szklanka postoi tą godzinę nawet na biurku, to się, kurka, przecież świat nie skończy. To chyba jakaś nerwica - sama się z tym męczy, widzę, że czasem jest zmęczona tym dreptaniem i wiecznym poprawianiem, wygładzaniem. Ale nie - będzie to robić dalej.... Ech....

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2010-11-06 o 22:03
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora