Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-07, 07:40   #1173
pidzi
Raczkowanie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Cytat:
Napisane przez Karola82 Pokaż wiadomość
Dziękuje WAM wszystkim jeszcze raz za wszystkie życzonka

Pidzi... czyli u Twojego chodzi o stanowisko jakie zajmuje czy o specyficzną jednostkę?.. bo nie do końca rozumiem. Myślałam, że bardziej o stopień bo wiem, że jest tak, że na dany stopień przypadają różniste stanowiska w wojsku no i tylko chodzi o to żeby było takie które odpowiada stopniem wojskowemu.... chyba że to jakaś grubsza sprawa. ..
Mój tż np. nie może się przenieść od tak bo teraz likwidują jego typ placówek i jednostek (żw) i nie wiele ich zostało. Za to mógłby poprostu szukać nowej jednostki, zupełnie nie związanej z żw, ale musiałby zdawać egzaminy normalnie do tej nowej jednostki i jakby się dopiero dostał to ewentualnie musiałby sobie załatwiać, żeby mu się tam pozwolił dowódca jednostki przenieść - choć pewnie z tym też by były problemy znając tego dowódcę....

Hehe... no to nie wiem czy gratulować czy nie...

A ja dzisiaj w pracy...nuuuuudy. Dlatego też piszę bo w weekend nie zaglądam raczej na wizaż. Po 8 h w pracy od pon. do pt. mam dosyć kompa...
Za to ominął mnie wyjazd do teściów dzisiaj i tż pojechał sam

Libcia - ja mogę świętować z Tobą wyjazd teściowej
w sumie chodzi o jednostkę i tym samym o stanowisko, bo mój pracuje przy danym typie śmigłowca (mi-17 chyba :P) a na lubelszczyźnie istnieje Dęblin gdzie Tż się szkolił na zawodowego, ale powiedział że tam za cholere nie chce zostać i mu się nie dziwię. poza tym nie ma innej jednostki sił powietrznych. czyli generalnie chodzi i o jednostkę i o stanowisko. bo plany są żeby na lubelszczyźnie powstało lotnisko więc będą też śmigłowce, ale co z tego jeśli to lotnisko cywilne więc o to chodzi mam nadzieje, że w miarę jasno wytłumaczyłam

to i ja wypiję z Wami kobiety. może nie czymś mocnym bo mam zasadę że alkoholu nie piję, ale soczek dlaczego nie

co do kina, to dzisiaj idziemy z Tż na 'zanim odejdą wody'- reżysera 'kac vegas' na którym nieźle się uśmialiśmy, mimo że momentami film był poprostu obleśny... ale zobaczymy jaki ten dzisiaj będzie

Edytowane przez pidzi
Czas edycji: 2010-11-07 o 07:42
pidzi jest offline Zgłoś do moderatora