Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panna młoda = dziewica ??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-18, 08:47   #54
papryczka
Wtajemniczenie

Dot.: Panna młoda = dziewica ??

Cytat:
Napisane przez Nanya
Nie pisz, że mylę pojęcia, bo źle przeczytałaś mojego pierwszego posta i teraz nadinterpretujesz. Nie napisałam, że mój TŻ się martwi, czy mój poprzedni facet był lepszy w łóżku, tylko czy nie był LEPSZY po prostu, jeśli chodzi o całokształt Czytaj dokładnie, bo nie lubię, kiedy ktoś wkłada mi w usta coś czego nie powiedziałam.
Pozwol, ze zacytuje Twoja wypowiedz:

Cytat:
Napisane przez Nanya
Ale zanim poznałam TŻ miałam innego faceta i w sumie teraz bardzo żałuję, że to nie TŻ był "tym pierwszym", bo ja bym się obeszła, a on się teraz zastanawia, czy ten poprzedni nie był lepszy i różne takie...
Owszem, nie uzylas sformulowania "w lozku", ale skoro dyskutujemy o dziewictwie i piszesz, ze stracilas je z innym chlopakiem, przez co Twoj obecny zastanawia sie czy tamten nie byl lepszy, to w czym niby mialby byc lepszy? W obieraniu ziemniakow? To sie rozumie samo przez sie, ze chodzi o seks, bo tego dotyczy temat.

Cytat:
Napisane przez Nanya
Dodatkowo nie życzę sobie, żeby ktoś pisał mi, że "nasze relacje powinny być bardziej dojrzałe" - nie znasz ani mnie ani jego, więc nie używaj w stosunku do mnie mentorskiego tonu, bo nie jesteś dla mnie autorytetem, żeby mi prostować ścieżki. Ja po prostu chciałam zabrać głos w dyskusji na wesoło, a Ty się zagalopowałaś i to mocno.
Jak juz sie tak czepiasz doslownego cytowania, to sama nie ujmuj w cudzyslow tego, czego ja nie napisalam...
Jesli chodzi o ton mentorski, to chyba stracilas swoja wyzej wspomniana wesolosc (poczucie humoru?), skoro tak to odebralas. Zycze wszystkiego dobrego!
papryczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując