Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak naprawić związek?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-07, 15:28   #6
marudaaa
Przyczajenie

Dot.: jak naprawić związek?

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
Ja nigdzie nie widzę, żeby w tych wypowiedziach był opisany jej wysiłek, albo to co myśli jej facet.
nie pisałam o moim wkładzie w ten związek bo nie widziałam takiej potrzeby ale skoro taka jest to napisze
ja zawsze namawiam żebyśmy gdzieś pojechali, ja prosze żebyśmy chociaż wzięli tą kąpiel wśród świeczek, żebyśmy poszli do kina, namawiam na wszelkie wyjścia, mówie mu bardzo miłe rzeczy, robie bardzo dużo żeby on był szczęśliwy i zadowolony itd. Może to i tak zbyt mało ale się staram

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez lukrecja222 Pokaż wiadomość
Nie wymagasz za dużo.
A powiedz, czy wcześniej on jakoś bardziej się starał?
Bo mi to wygląda trochę tak, jakby on się nie starał, jakby mu nie zależało. Zdobył Cię, czuje, że jesteś jego i wydaje mu się, że tak już będzie.
A może on po prostu taki już jest- mało romantyczny. Mówiłaś mu o tym wszystkich co byś chciała?
Nawet jeśli już taki jest, to moim zdaniem czasem mógłby się postarać, żeby sprawic Ci przyjemność.
Mówi Ci, że Cię kocha? Robi czasem dla Ciebie coś miłego?
starał się i to dużo bardziej, sam proponował wyjścia, nie mówił że mu się nie chce iść np na spacer i mogliśmy godzinami spacerować, był bardzo miły, nie było dnia żebym nie słyszała tak miłych rzeczy że aż miałam w oczach łzy ze wzruszenia, udawał romantyka. Teraz mówi że wtedy tak się zachowywał bo chciał żebym w nim się zakochała, jedym słowem chciał mnie poderwać a teraz to nawet mówi że nie jestem już kobietą tylko jego żoną (w przenośni bo ślubu jeszcze nie mamy)

często mi mówi że mnie kocha i czasami zrobi coś miłego, powie, zgodzi się na jakąś moją propozycje ale później i tak często marudzi że się zgodził

jednym słowem jesteśmy jak stare dobrze małżeństwo tylko że jesteśmy młodzi

Edytowane przez marudaaa
Czas edycji: 2010-11-07 o 15:33
marudaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując