Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Udało się po poronieniu :D cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-07, 15:34   #342
sylfiaaa
Zadomowienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
witam wekendowo

nadrobilam was, i wszystkie macie śliczne brzuszki

fridka super fotelik ja nie kupuje bo bede miala w komplecie przy wózku a u mnie do szpitala tez sie nie bierze ciuszkow dla dzidzi
p.s mamy takie same bodziaki

u mnie po staremu, odpoczywam jak najwiecej, wczoraj skręciliśmy łóżeczko, zamontowalismy przewijak i ogólnie jest super teraz juz łóżeczko stoi u nas w pokoju jutro cykne fote i wam pokażę

ide zrobic sobie hebatke a później mykamy do moich rodziców posiedzieć
rób zdjęcie i pokazuj nam szybciutko, kojarze jakie łóżeczko kupiliście ale nie wiem z szufladą czy bez ? daj linka jak możesz
Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
tak, tylko że wczoraj dźwignęłam i sie boje zeby to nie przez to

A kiedy planujecie sie przeprowadzać? Ja kupiłam komodę z 5 szufladami w kwietniu z myślą o tym, żeby tam kiedyś trzymać ciuszki dzidziusia. I teraz jak znalazł
Ja mam taką komedę u siebie w sypialni też i tylko 2 są zajęte ale też będe je musiała opróżnić

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
gdzie tam jeszcze do porodowki.do marca jeszcze czasu ze ho ho ale tak szczerze to normalnie sie doczekac nie moge tego spotkania z malenstwem.chyba wszytskie tak maja ze najpierw chca ciaze potem brzuszki a potem to juz tylko zeby dzidzia byla na swiecie
też się nie mogę doczekać

ps. właśnie zajadam kisielek, miałam chęć na jakiś niedzielny deser i mam, kisiel z owoców leśnych mniam

sylfiaaa jest offline Zgłoś do moderatora