Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XX
Wątek: Scent Bar XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-07, 22:02   #265
Spoora
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XX

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Mnie też ganiali na solarium, do tipsiar, do fryzjerów... eh, co za świat, nie ma siem co dawać

A mnie nigdzie nie ganiali Nie wiem chyba taka ładna jestem

Żartuję

A poważnie to tylko mi kosmetyczka paznokcie "zrobiła", fryzjer no i malowanie i wyglądałam nawet jak człowiek (wreszcie ).

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja to w ogóle jestem kosmetyczko-fryzjerofob bo w końcu sama się czesałam, malowałam i robiłam pazury Nie wiem, boję się co łobcy ludzie ze mnie zrobią i czy zdążę to potem poprawić. Inna sprawa, że malując codziennie oczy na czarno w jakiś subtelnych ślubnych barwach wyglądałabym niemrawo. Ale ciekawi mnie jakie cudo uczyniliby ze mnie fachoffcy

Chyba czas spać...
Ja do fryzjerów i innych bajerów też rzadko chodzę, ale zarówno i ładnie mnie umalowali i uczesali, także na szczęście nic nie trzeba było poprawiać

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Umieram STOP Już nie tknę alkoholu STOP A przez co najmniej pięć dni to na pewno STOP
Ja to nie rozumiem, jak można tak pić, żeby chorować aż tak bardzo następnego dnia. Zamiast kulturalnie, kameralnie 6, no góra 7 piwek 500 ml, alkoholowych na głowę, to nie od razu trzeba 12 na głowę

I chciałam zauważyć, że ktoś już kiedyś pisał wiadomości używając słów stop Proszę nie ściągać, kopiować ani nie zganiać
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2010-11-07 o 22:04
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora