Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-07, 22:24   #306
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część VI

Cytat:
Napisane przez Paulinka675 Pokaż wiadomość
ja też jestem kręcona

używałam vatiki i szczerze mówiąc efekty średnie, nie było jakiegoś szczególnego nawilżenia

używam amli od 2óch miesięcy i też nic specjalnego, nie przyciemnia i zapach mi się nie podoba, ciężko się z tym śpi na włosach, bo cały czas go czujesz

dopiero kilka dni temu kupiłam przypadkiem parachute bo nie było w sklepie dużej vatiki i już po pierwszym użyciu włosy były bardzo nawilżone i błyszczące i miekkie i jest coraz lepiej po każdym użyciu - teraz już tylko tego oleju będę używać, choć naprawdę nie spodziewałam się takiego efektu

od dłuższego czasu walczyłam z puszakiem i dzięki parachute już go nie mam - no tylko trzeba regularnie stosować - ja używam 2 razy w tygodniu, na kilka h, a jak nie kładę na całe włosy to na godzinkę przed myciem na końcówki
dziekuje
jednak kliknelam wczesniej juz na amle, bo parachute chcialam hot oil ale bylo tylko 300ml za 35lz, a ja chce na wyprobownie narazie tylko 100ml. Zoabczymy, moze mi podpasuje amla, a jak nie to zakupie parachute i podziekuje Ci za tego posta
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora