2010-11-07, 22:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część VI
Cytat:
Napisane przez Paulinka675
ja też jestem kręcona
używałam vatiki i szczerze mówiąc efekty średnie, nie było jakiegoś szczególnego nawilżenia
używam amli od 2óch miesięcy i też nic specjalnego, nie przyciemnia i zapach mi się nie podoba, ciężko się z tym śpi na włosach, bo cały czas go czujesz
dopiero kilka dni temu kupiłam przypadkiem parachute bo nie było w sklepie dużej vatiki i już po pierwszym użyciu włosy były bardzo nawilżone i błyszczące i miekkie i jest coraz lepiej po każdym użyciu - teraz już tylko tego oleju będę używać, choć naprawdę nie spodziewałam się takiego efektu
od dłuższego czasu walczyłam z puszakiem i dzięki parachute już go nie mam - no tylko trzeba regularnie stosować - ja używam 2 razy w tygodniu, na kilka h, a jak nie kładę na całe włosy to na godzinkę przed myciem na końcówki
|
dziekuje
jednak kliknelam wczesniej juz na amle, bo parachute chcialam hot oil ale bylo tylko 300ml za 35lz, a ja chce na wyprobownie narazie tylko 100ml. Zoabczymy, moze mi podpasuje amla, a jak nie to zakupie parachute i podziekuje Ci za tego posta
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
|
|
|