Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-09, 09:04   #2153
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3
Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I

marleen32 nie no teraz to bez bicia przyznałam się, że to przez moje zachowanie się wyniósł .
Też jestem nie dospana, a dzidzi nie głaskałam, bo wiem, że to zachęta
A co na obiad planujesz?? Ja albo będę miała ogórkową, albo frytki bo jakoś mam ciągotki

I już wiem co miałam Wam napisać: otóż mój brzuch jest dokładnie rozmiaru sprzed odchudzania czyli 106 cm. Wagowo jeszcze nie, ale tuż, tuż. Więc wcale się nie dziwię, że wszyscy nie mogą uwierzyć, że to 6 miesiąc, bo wyglądam tak jak kiedyś, jak to moja babcia wczoraj powiedziała: "tak jak byłam gruba". Trochę mnie to zakuło, no ale to babcia, która obecnie jest na etapie zachowań nastoletnich bo się odchudza, ma kompleksy jak nastolatka itp. Oczywiście jest dumna z siebie, że też schudła dużo. Tylko my obie to mamy problemy hormonalne, ona musiała je brać, a teraz już dużo mniej ich bierze i jest efekt.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez agape Pokaż wiadomość
w Katowicach otwarli Pepco na Przemysłowej 3 (w Belgu)
serio?? e to fajnie no i niezła konkurencja dla drogiego fido
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora