Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - In Vitro
Wątek: In Vitro
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 08:02   #248
kamila1000
Raczkowanie

Dot.: In Vitro

Cytat:
Napisane przez annaantonina Pokaż wiadomość
Lady_alef zbierałam się długo i ciągle brakowało mi sił żeby to napisać... u nas klapa w 14dpt miałam bete 4 mIU/ml i po 72 h powtórzyłam ją jak zalecił dr S. i znowu była 4 mIU/ml ....
zadzwoniłam więc do dr , a On powiedział, że to niemozliwe żeby wynik w takim odstępie czasu był taki sam, że powinien uledz zmianie… Mówił, że mogę dla pewności jutro powtórzyć badanie, ale nie jest przekonany czy to ma jeszcze sens… progesteron spadał...
dostałam polecenie odstawienia leków i czkekania na @...
Ta zaś przylazła wczoraj i ledwo żyje. 18 XI idę na wizyte kontrolną zeby zobaczyć co i jak.
Przy życiu trzyma mnie tylko świadomość, że będziemy próbować poraz kolejny jeszcze nie wiem gdzie to będzie czy w Szczecinie czy w innym mieście, wiem ze będziemy walczyć!!!

Nadiazloto1 to musi być niesamowite uczucie zobaczyć maluchy pod swoim serduchem... zazdroszcze Ci...
Dużo Zdrówka Wam życzę!!!!

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Elianka, w której klinice podchodzisz do IVF? Kto Cie przygotowuje?

KOCHANIE BARDZO MI PRZYKRO. ALE WALCZ DALEJ!!!
I uwierz, że w końcu się uda!!! Ja też byłam załamana po dwóch nie udanych próbach ale znalazłam siłę żeby podejść poraz trzeci. Trzymam za WAS kciuki. Trzymaj się cieplutko. I tylko się nie załamuj.
kamila1000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując