2010-11-09, 09:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X
Cytat:
Napisane przez aa2
no znikłam ale juz jestem  musiałam sie juz zmywac do domku 
własnie sobie pojadłam i teraz odpoczywam he he
co do kamizelki to na moje łobuziaki zamałe to juz są wielkoludki
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------
Marlenko jak zrobiłas taka piekna tronke na all? poproszę o wskazówki 
|
szukałam na googlach darmowych szablonów na all. tamten szablon wzięłam z tej stronki http://tygrysek88.blogspot.com/ jak mi się otworzyła stronka z szablonem otworzyłam źródło skopiowałam do notatnika i zaczęłam kombinować tzn wstawiać swoje opisy i linki, żeby otwierały się komentarze i inne moje aukcje. Ja jestem zielona jeśli chodiz o strony www a grzebiac i czytając sobie poradziłam, więc Tobie też się uda Generalnie kilka takich miejsc znalazłam gdzie były szablony. No i z tego co zdążyłam skumać korzystasz z torrentów, to tam też znajdziesz co nieco
Cytat:
Napisane przez Pamela86
hejka
ja juz po wizycie, nie dawno wrocilam ale wpierw musialam zjesc
wszystko w porzadku, Oliwcia ma juz 1600gram, leży głowka do góry i pupcią w dół, lekarz powiedzial ze jesli do nastepnej wizyty sie nie obróci to byc może bede miala cc  zreszta mam mało wód płodowych i musze DUZO pic  zgode na poród rodzinny dostałam  (chyba ze bedzie cc to nie)...
|
Oliwia może się obrucić nawet tydzień przed prodowm, więc 
Cytat:
Napisane przez Scio
Mojej koleżance w szpialu jak byłam (zasłabła na miescie, miała skurcze) kazali brac aspargin (z potasem) ja pamietam, ze brałam to jakmiałam skórcze łydek przy tabsach i teraz bioreprofilaktycznie.
Dzieki za posty o objawach, troche mnie uspokoiły, bo ja tez nie mam absolutnie żadnych objawów, co mnie ogromnie martwi, w ogole mam w sobie niesamowity lęk przed poronieniem, wczoraj az sie poryczałam w nocy 
|
Kochana musisz być pełna wiary i optymizmu, nawet tak nie myśl... ja bałam sie myśleć o najgorszych rzeczach, żeby złego na siebie nie ściągnąć, może to głupie, ale ja tak mam..unikam złych myśli
Cytat:
Napisane przez bella7
Wiem o czym myślisz, ale ja już raz to przeszłam i nie wiem czy jeszcze raz dałabym radę...
Ale Paulinko musisz być wielkiej wiary. Bo jeśli Ty do tego tak podchodzisz to Ci nic nie da, tylko pogarszasz swoje samopoczucie. Czemu się tak zadręczasz? Bo jest tak dużo poronień? Ja poronilam i jeszcze bardziej chcę maluszka i dlatego ani myślę dopuszczać do siebie takiej myśli 
|
Piękna postawa
Cytat:
Napisane przez Montii
teraz sprawdzają kto i kiedy kupił ubranka tego chłopca, w życiu bym o tym nie pomyślała, a CSI itp troche się naoglądałam..
jeju jak ja bym chciała żeby znaleźli tego zwyrodnialca;/
|
Mówice o tym chłopcu z Cieszyna??? u nas była taka akcja, że nawet chodzili po domach i przedszkolach i sprawdzali czy takie dziecko jest fizycznie. Policjant musiał zobaczyć dziecko
Cytat:
Napisane przez Scio
Przeniose się jak usłysze serduszko
Ja przed chwilą wstałam 
|
Usłyszysz, a kiedy wizyta u gina???
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------
Basimko a na nk to pieluszki na pół roku, zaraz tam zagladam
Czas edycji: 2010-11-09 o 09:36
|
|
|