Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-09, 10:05   #4289
marlenka0505
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
No oczywiscie, tez juz tak myslalam ze tak byloby lepiej niz w ostatniej chwili robic cc juz wczoraj tż sie pytał czy na cc umawiaja na termin czy idzie sie wtedy kiedy ma sie termin porodu

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Moja ma raz bardzo ruchliwe dni a raz siedzi cichaczem ledwo co coś tam kopnie dlatego dla mnie to bez sensu takie liczenie, ale wiem ze jak jest aktywna to jest te 10 ruchów
na cc umawiają wczesniej, przed datą porodu, żeby nie zaczął się poród naturalny. moja kuzynka miała 2 razy cc i teraz bedzie miała 3 i już mniej więcej wie, kiedy to bedzie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Marlenko wykupowałaś licencje ???
nie trzeba, bo to jest darmowy szablon... tylko tam jest na stronce podane hasło do pliku i trzeba go tam wpisać