Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kac moralny
Wątek: Kac moralny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-09, 10:50   #17
Pestis Cruento
Raczkowanie

Dot.: Kac moralny

Odbierz to jako doświadczenie życiowe i naukę na przyszłość.
Swoją drogą nikt nie zabrania Ci takiego postępowania. Gdybyś miała duże opory to uciekłabyś. Miałaś chęci to je zrealizowałaś. Ja na twoim miejscu nie podbijałbym do kolesia drugi raz. Budowanie związku zaczynając od seksu to nie zawsze najlepszy pomysł.
Choć patrząc na to z mojej perspektywy to ja też mam "ochotę" i często o tym myślę. Wiem z doświadczenia ,że miałbym takie same wyrzuty sumienia jak ty. Także miałem taki epizod. Przecież jestem facetem ale mam swoje uczucia i nie szukam tylko czystego seksu, chcę czegoś więcej aby nie czuć pustki po całym akcie.
Swoją drogą, ostatnio będąc w hipermarkecie zobaczyłem koleżankę (od dawna samotna), gdy wyrzucała ogromne ilości baterii (paluszków) do pojemnika na tego typu odpady. Chciałem zaproponować aby kupiła akumulatorki, jednak zrezygnowałem z tego bo wiem ,że niektóre sprzęty nie chcą działać na nich lub są słabsze .
Ot zawsze jakieś rozwiązanie dla samotnej co ma potrzeby w sferze intymnej a woli zmieniać baterie niż być w nieodpowiednim związku.

Edytowane przez Pestis Cruento
Czas edycji: 2010-11-09 o 10:57
Pestis Cruento jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując