Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-09, 13:26   #2261
ego_ego
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cześć dziewczynki
wczoraj mnie nie było, bo pierwszy dzień w pracy mi tak szybko zleciał, że nawet się nie obejrzałam, a juz do domu musiałam jechać
Odpowiem po kawałku
Cytat:
Napisane przez subtelle Pokaż wiadomość
Witajcie niedzielnie Dziewczyny
ja na chwilkę wpadam, bo spodziewam się gości lada moment.
A dorwałam komputer i chciałam wywiązać się z obietnicy i zostawić dowód.pierwszy to premiera mojego bębdziola na forum- w 21 tc grubas
drugi dowód zaznaczony strzałkami
trzecie zdjęcie - buźka mojego Synusia
Załącznik 3518032
Załącznik 3518011

trzecie zdjęcie nie chce się załadować za nic ...
No pięknie wyglądasz
I dzidzia super

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Dziewczyny, byłam z tym bólem brzucha u lekarza. Mam przez parę dni leżeć w łóżku, brać tą nospę forte. Do tego grzybek się przyplątał, więc biorę Clotrimazol. Trochę się wystraszyłam, bo powiedział, że te bóle to nic dobrego, a dzidziuś jeszcze za mały, żeby coś z niego było w razie jakby chciał wyjść. Także piżama i leżę plackiem...
leż kochana i się trzymaj
Trzymam mocno za Was kciuki

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
cześć mamusie
jak dobrze być w domku

dbajcie o swoje brzuszki, bo lekarz mi powiedział ze teraz mamy niebiezpieczny czas, dziecko rosnie, macica moze nie nadazac z rozrostem, dziecie za małe zeby przyszlo na swiat, no i te problemy z szyjką czy odklejajacymi sie lozyskami... sporo tego tak wiec odpoczywac i lezec
ja wlasnie sobie leze i zamawiam agd do domku
nie chce ryzykowac latania po sklepach i znowu pobytu w szpitalu wiec dobrze ze jest internet a i ceny konkurencyjne
niestety wszystkiego do domku tak nie kupie na pewno ale bede sie starac, jakby co to do jednego sklepu na dzien i powolutku sie urzadzimy

w pt ide na wizyte i juz sie boje co tam sie u mnie dzieje, a jutro na badania, ciekawe jak tam moja anemia

jakie produkty zawieraja zelazo zebym mogla troche sie podratowac?
bo od tego zelaza w tabletkach to tylko brzuch mnie boli i zaparcia dokuczają

dbajcie o siebie - teraz nasze dzidzie najwazniejsze są
No nareszcie wróciłaś
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora