Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy co można jeść
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-09, 16:41   #4
05patus01
Zadomowienie

Dot.: Kiedy co można jeść

Cytat:
Napisane przez jelonk Pokaż wiadomość
Według mnie niektóre Twoje zasady są trochę za bardzo restrykcyjne (ale jeśli dobrze się z nimi czujesz, to spoko).
Według wizażowych zasad w porannych godzinach należy spożywać głównie węglowodany złożone, bo mają dać kopa na cały dzień. Obiad powinien się składać z węglowodanów i białka, na podwieczorek właściwie to, co chcesz, ale większość wizażanek je białko z tłuszczami (gdzieś te tłuszcze trzeba wcisnąć, a nie należy ich łączyć z węglowodanami). Najlepsza kolacja będzie składać się z wolno wchłanialnego białka i ew. tłuszczy, ale to zależy, kiedy ją jesz (ok. godziny przed snem białko, ok 3 godziny mogą być też węglowodany). No i do każdego posiłku powinno się dołożyć porcję warzyw. Owoce raczej w pierwszej części dnia, bo to głównie cukry proste.
No... Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam
Tzn nie pomysl ze ja jem tylko to co napisalam :p ja tylko napisalam wg jakich zasad jem :p ja zjem sobie:
I: 2 kromki zytniego z wedlinka i pomidorem
II: serek wiejski z otrebami
III: piers z warzywami
IV: homo, albo jakis jogurt, albo jakies ciasto dietetyczne
V: makrela, salatka jakas z tunczykiem, jajka na rozny sposob

to taki przykladowy jadlospis bo ja jem duzo roznych rzeczy i urozmaicam sobie jedzenie
Moim zdaniem moje porcje sa takie w sam raz- nie za male i nie wielkie i rzadko sie zdarza ze jestem glodna ;P

im razem jak w niebie - stworzeni dla siebie
bez słów, a jak - ona i on.

Tabu - Bez słów

171cm, 95,2 - 70,9- będzie 63 a potem 57
05patus01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując