Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy oczekujące /mające dziecko ,nie" bejbika"i z piersiami zamiast "cyciusiów" ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 19:42   #8
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamy oczekujące /mające dziecko ,nie" bejbika"i z piersiami zamiast "cyciusió

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Fajnie,że sie odezwałyście,trochę bałam się nalotu urażonych mam
Szajuś jakie to Twoje dziewczę wielkie już Toś Ty była majowo-czerwcowa ?
Ja będę czerwcowa jak wszytsko pojdzie zgodnie z planem.
Chłopięcy pajac wymiata ,tez mam takie niecne plany,jesli sie okaze ze bedzie ona

W ogóle mam duzo planów i duzo strachów.Czasem uciekam od neta bo przeczytam co nietrzeba i sie nakręcam.

Mam takie pytanie,nosiłyscie,nosici e swoje dzieci w chuście? Myślałyście o tym?Mnie to chodzi po głowie przyznam,wydaje mi sie,ze moze byc mi latwiej wyskoczyc z dzieciem na szybkie zakupy w chuście niz z calym wozkiem,ale to takie gdybanie narazie...
Majowa
A co przeczuwasz?
Mam chustę-nosidło bebe lulu, ale ze dwa razy użyłam, jakoś tak wyszło. Właśnie na zakupy. Chyba za gorąco było - czerwcowo-lipcowe upały...
Co do netu - gdzieś tu na forum nawet czytałam rozmowę pacjentki z ginem:
- panie doktorze, a siedzenie przy komputerze w ciąży szkodzi?
- tak, jeśli czytam pani Internet

Cytat:
Napisane przez potty Pokaż wiadomość
moja mala tez chodzi w 'meskich' ciuszkach
dostalismy duzo po synu kolezanki
bo na dziewczynke to rzeczywiscie tylko rozowe

nie nosze w chuscie bo nie kupilam a planowalam
i chyba juz raczej nie kupie
Na moim wątku majowo-czerwcowym kawalerowie chodzili w różach małemu jest wsio rawno jaki ma kolor na sobie, nie mówię że na wyjście, ale do spania?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując