Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy oczekujące /mające dziecko ,nie" bejbika"i z piersiami zamiast "cyciusiów" ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-09, 20:17   #10
hanjah
Zakorzenienie

Dot.: Mamy oczekujące /mające dziecko ,nie" bejbika"i z piersiami zamiast "cyciusió

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość

Mam takie pytanie,nosiłyscie,nosici e swoje dzieci w chuście? Myślałyście o tym?Mnie to chodzi po głowie przyznam,wydaje mi sie,ze moze byc mi latwiej wyskoczyc z dzieciem na szybkie zakupy w chuście niz z calym wozkiem,ale to takie gdybanie narazie...
My mamy chustę, ale to głównie tż nosi małą-Dorotka ląduje w chuście i prawie natychmiast zasypia. Rewelacyjnie sprawdziła się w samolocie

Moja córka miała być czerwcowa, a okazała się majową, bo postanowiła pojawić się na świecie 31 maja pół godziny przed północą

Jak jeszcze byłam w ciąży, ale już wiedziałam że będzie dziewczynka, to zarzekałam się, że nic różowego jej nie założę Oczywiście nic z tego nie wyszło, mamy mnóstwo różowych ubranek, ale drugie tyle niebieskich, żółtych i zielonych (donaszamy po siostrzeńcu sąsiadki). Wychodzę z założenia, że dziecku i tak jest wszystko jedno co ma na sobie, byle było mu ciepło i wygodnie. Choć syna w róże bym nie ubrała
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując