Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-grudzień
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-10, 07:33   #2675
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Zenia, mam tę książkę w formie książki normalnej Z biblioteki.

VictoriaK, ja to nie mam co narzekać, bo mnie się cera bardzo w ciązy poprawiła (tzn. mniej się przetłuszcza i przestały się robić pryszcze) Tylko wczoraj jakieś dwa zaskórniki dostrzegłam na czole i mi się wycisnąć zachciało Ale nie jest tak źle, pozostały tylko niewielkie czerwone kropki.

Vcelka, GRATULACJE!!!

Co do no-spy to mnie gin wczoraj powiedział to samo - w momencie gdy ciąża jest donoszona wszelkie leki przeciwskurczowe odstawia się (w tym no-spę). Nawet na mój magnez trochę kręcił nosem, ale powiedział, że jeśli mam skurcze nóg (a miewam) to mogę sobie brać, tylko nie za dużo

A ja dziś rano znalazłam dziwną plamę na koszuli nocnej, na wysokości biustu Przestraszyłam się, że tyle siary mi poszło (a plama ma średnicę jakieś 3-4cm), ale jak się tak przyglądam, to wydaje mi się, że ona jest od zewnątrz (w sensie, że nic nie przesiąkło od spodu). A wczoraj jak się kładłam spać, to tego nie było... Ciekawostka

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora