Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - XX część rozważań o wymarzonym pierścionku i nie tylko
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-10, 09:02   #650
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: XX część rozważań o wymarzonym pierścionku i nie tylko

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
A nie mówiłam, że trzeba uważać z fryzjerami to nikt mnie nie słuchał A najbardziej mnie bawią teksty fryzjerów w stylu, że się przyszarzą a jak nie to stonizować czymś tam ... To po co Ty tam poszłąś, po usługę kompleksową czy po porady " Zrób to sam"

Jaka ja jestem szczęśliwa, że mam swoją wspaniałą fryzjerkę po 10 latach porażek
Uważać z fryzjerami, znaczy nigdy nie pójść do fryzjera? Czasem trzeba zaryzykować .... poza tym wszyscy mówią, ze wyglądam na prawdę dobrze... ja się muszę przyzwyczaić do zmiany - w końcu ściełam z włosów, które sięgały połowy pleców...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

od 16.00 zaczynam długi weekend. Przyjeżdżają nasi znajomi z warszawy więc będzie się działo

Butter wrzuć fotkę

aa naprawili nam piekarnik, więc jutro znowu próba robienia muffinek.

Butter mam tylko pytanie:
1. jeśli jest napisane "rozpuszczone masło" to ono ma być takie gorące, czy letnie (czy to nie ma znaczenia)??
2. papilotki (włożone do formy) napełniam całe czy do 2/3 wysokości??
Madziu, chyba nikt na świecie nie ma tylu dylematów związanych z wyrobem muffinek, co Ty
Masło najlepiej letnie, ale nie ścięte...
Papilotki...hm, zależy jakie chcesz muffinki - jak chcesz takie do wysokości papilotki z małym brzuszkiem, to daj do 3/4 wys., jeśli chcesz z wystającym grzybem, daj pełną...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora