2010-11-10, 10:57
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
Cytat:
Napisane przez weronika_91
mi pojawiło się po wpisaniu hobby
|
Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek
wyloguj się, wyłącz przeglądarkę, odśwież pulpit i włącz jeszcze raz przeglądarkę i się zaloguj. U mnie podziałało 
|
Cytat:
Napisane przez godzbal
A ja już wiem czemu ma mami nie może pobrać kodu (nie udało się wydać prezentu) :P bo ten rossmann co chce go wybrać jest czynny od 10  a z tego co kojarzę to godzina otwarcia też swoje robi 
|
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa
Dziewczyny, co zrobić jak klikam "pobierz kupon" i wyświetla się "Nie udało się wydać prezentu" ? 
|
Dla dziewczyn które jeszcze mają problemy. Uzupełnijcie wszystkie dane, w tym hobby i tak jak pisała kootek_mamrotek wylogujcie się, wyłączcie przeglądarkę, odświeżcie pulpit i włączcie jeszcze raz przeglądarkę i się zalogujcie. Powinna pojawić się ikonka .
Mnie też na początku wyświetlało się "Nie udało się wydać prezentu". Wylogujcie się i zalogujcie ponownie, jeszcze raz wybierzcie województwo i miasto i rozwińcie listę drogerii. U mnie ten komunikat pojawiał się, bo w trakcie jak chciałam pobrać prezent to one się już w tej drogerii po prostu skończyły (szybko ). Jak odświeżyłam to okazało się, że już nie ma jej na liście i musiałam wybrać inną drogerię i się udało .
Cytat:
Napisane przez pressgirl
jestem zapisana na WSZYSTKIE newslettery, mam uzupełnione WSZYSTKIE dane, hobby i czego tam jeszcze nie chcą nawet z psem na czele i nawet zrestartowałam komputer (przy okazji aktualizacji, nie celowo dla prezentu) - ale już mam to w nosie, poddałam się i leję na ten prezent, szkoda mi tylko czasu i koleżanki, bo obiecałam jej załatwić :|
|
Kurcze a może spróbuj jeszcze raz na spokojnie, może się uda . Rossnett jest teraz oblegany i pewnie dlatego masz problem.
Uff udało mi się pobrać kody (dla siebie i siostry), niedługo idę odebrać prezent dla TŻta . Jak zobaczy próbkę żelu Axe znowu powie, że strasznie na niego lecę .
|