2010-11-10, 15:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwracanie ciuchow- Wy tez tak macie?
Nie zdarzyło mi się chyba nigdy zwracać rzeczy do sklepu, z wyjątkiem spodni, w których w przymierzalni w sklepie wyglądałam szczupło (ze względu na wyszczuplające lustro), a w domu się okazało, że rzeczywistość jest diametralnie inna. Więc kupuję rzeczy, po uprzednim przemyśleniu, choć czasem ciężko o to, bo noszę XS, więc decydować się muszę w sklepie po chodzeniu z wieszakiem przez 15 min, bo wiem, że jak wrócę za godzinę to tego już na pewno nie będzie. Może radą będzie dla Ciebie wzięcie na zakupy kogoś obiektywnego? Tż? Mamy? (wiem, że masz 26 lat, ale znam starsze dziewczyny, które chodzą ze swoimi mamami na zakupy ;p). Poza tym lepiej kupować rzeczy klasyczne, a nawet jeśli uważasz, że coś jest dla ciebie za eleganckie, to z czasem się może okazać bardzo przydatne w szafie, więc lepiej nie zwracać ) Zawsze możesz odłożyć dane ubranie na jeden dzień i w domu przemyśleć czy jest Ci aby na pewno to potrzebne, przeglądniesz szafę i wtedy się przekonasz czy pasuje i czy warto kupować.
Dziś: 52 cm
|
|
|