2010-11-10, 15:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka część 19, maniaczki tytułu nie wymyśliły, bo do torebek się śliniły ;)
Cytat:
Napisane przez moniuleczka
ha może ktoś napisze do nich e-mail za zapytaniem skąd pochodzą torebki  ale na pewno by nie odpisali  przydałby się ktoś kto ma jakieś wtyki w ich biurze w Krakowie
W sumie też to podejrzewam, ale w takim wypadku mogliby "doszyć" więcej tych torebek o które są ciągle zasypywani pytaniami.
|
Cytat:
Napisane przez Geiko
Właśnie - biorąc pod uwagę, że nie ma o tej firmie nic a nic w sieci wydaje mi się, że chyba je szyją sami. Ale jak kiedyś spóźniłam się na vivien i pisałam do nich meila (jakoś 2 lata temu w ferie) to facet odpisał mi, że nowa kolekcja torebek już do nich płynie statkiem i nie wiadomo co w niej będzie więc nie może odpowiedzieć na moje pytanie....
|
ale mogą np. mieć kontakty w Chinach, czy gdzieś tam i im szyją takie torebki na zamówienie. Szacują ile torebek będzie potrzebnych i tyle zamawiają. A żeby zamówić kolejne muszą np. zamówić odpowiednią ilość i stąd tak długie oczekiwanie. Poza tym może nie być w danej chwili odpowiedniego materiału.
trochę nie wierzę, że jeśli sprowadzają te torby to sami doszywają napis mizesna. Byłoby to bardzo widoczne, a materiał jest identyczny jak torba i przy okazji z góry wykluczyliby wiele wadliwych modeli, a oni tego nie sprawdzają 
Cytat:
Napisane przez Geiko
Hmmm dobrze kombinujesz  Wysłałam mejla do tych drugich z pytaniem z jakiego kraju je ściągają,
wasze torebki mają w środku jakieś metki wewnętrzne? 
|
nie, nigdy żadna z torebek nie miała żadnych metek w środku, nawet pod podszewką, bo kiedyś w jednej mi się rozpruła i z ciekawości posprawdzałam
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------
Cytat:
Napisane przez hanusia505
A ja mysle, ze "firma Mizensa" to ich wymysl. Wzory torebek moze ktos w Polsce wybiera szukajac chodliwych modeli projektantow, potem pewnie wysylaja wzor do Chin do fabryki ktora z nimi wspolpracuje i zlecaja uszycie na wzor oraz dolaczenie tej zawieszki z napisem Mizensa- taka jest moja teoria 
|
widzę, że myślimy podobnie
|
|
|