2010-11-10, 17:04
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr
Cytat:
Napisane przez M25
Kup pod koniec ciąży. I radzę nie żałować na niego pieniędzy bo od tego zależy stan Twoich piersi. Jeżeli masz zamiar karmić piersią to będą Ci potrzebne co najmniej dwa. A w czasie nawału położne polecają przymałe staniki, po to aby pokarm nie produkował się nadmiernie. Ja po nawale mam znowu piersi takie jak w 9 miesiącu, ale kupiłam tańszy stanik i przeklinam go jak ch***a. Nie dość, że jest za duży to jeszcze cycki mi w nim wiszą  Nie mogę się już doczekać kiedy wybiorę się do sklepu po nowy...
|
Dzięki Właśnie zamierzam nieco forsy zainwestować w niego, dlatego chciałabym żeby był dobrze wybrany - w odpowiednim czasie. Od 8tyg chodzę w Hotmilku i jestem przeszczęśliwa, ale przeoczyłam, że ma nieodpinane miski (mimo, że był w dziale "dla mam" ). Czyli jeśli dobrze rozumiem zakup powinien odbyć się ok 38tyg? Wtedy byłby akuratny/ bądź lekko przyciasnawa miska - na po porodzie? Będę kupować online - też Hotmilk, więc jakoś dopasuje rozmiar wedle tego co już mam.
Cytat:
Napisane przez pelnia1980
przedstawiam Wam moja siostre cioteczna  ma juz ponad miesiąc 
|
Cudna a wiesz może jak zrobić taką piękną ramkę? Nie znam się w ogóle na grafice komp
|
|