Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-10, 16:49   #504
dusiaka
Rozeznanie

Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
w niedziele wieczorem, aż do 12 w nocy mała aż zachodziła sie od płaczu, nie wiedzieliśmmy co jej jest. wezwaliśmy prywatnego lekarza. Natalka ma zapalenie uszu i gardła, zabieg mamy odwołany już, ten, który miał byc 24 listopada. jak Natala nam wyzdrowieje, to mają minąć 3 tyg i mamy się wtedy zgłosić do naszego lekarza od tego zabiegu i on nam wyznaczy następny termin. tak więc jeszcze na zabieg trochę poczekamy. ale najważniejsze, żeby malutkiej te uszy wyleczyc...
Sidorcia - szkoda tego terminu, ale teraz ważniejsze jest zdrówko Małej, czego życzę jak najszybciej
Wiem coś na temat zapalenia uszu. Mój starszy syn miał je często i często miał albo przebijaną błonę, albo dochodziło do samoistnej jej perforacji. Mnóstwo antybiotyków, ale najgorsze w tym wszystkim były ból i cierpienie dziecka. Jak był starszy to zaczął udawać, że sobie poradzi - wiedział, że bardzo nas zmartwi kolejna infekcja. Przez to antybiotyk dostawał późno, dopiero jak już wytrzymać z bólu nie mógł.

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
U nas Teletubisie to szał. Skacze na kolanach i piszczy głośno. Hitem jest odcinek kiedy Lala idzie na spacer i po drodze śpiewa piosenkę o drzewku, króliku a później o chmurce. Muszę panować nad ilością tej TV bo dziecko w tym wieku nie powinno mieć wogóle styczności z TV
Izazula- na jakim kanale macie te Teletubisie?
Pytam o to po raz kolejny na naszym forum i ciągle mi nikt nie odpowiada

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora