Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka część 19, maniaczki tytułu nie wymyśliły, bo do torebek się śliniły ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-10, 17:11   #239
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: etorebka część 19, maniaczki tytułu nie wymyśliły, bo do torebek się śliniły ;)

Hej

Ale tu się dyskusja wywiązała nt. pochodzenia torebek Mizensa Śledztwo robicie
Mi też wydaje się że torebki są szyte w Chinach i tak jak jedna z Was napisała pewnie jedna fabryka szyje dla różnych firm i przyszywa odpowiednią metkę w środku
Ale jakie to ma znaczenie - torebki są ładne i już (szkoda tylko że ceny coraz wyższe )

Cytat:
Napisane przez nelly! Pokaż wiadomość

Hej! Dziewczyny podczytuję was od czerwca, ale jakoś ciężko mi było dołączyć do tak zgranej paczki, więc może z nowym wątkiem i ja się przywitam.
Odwiedzaj nas częściej

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Tak tak Danula, już się was nigdy nie posłucham

No to także Krysia moja piękna wymarzona kolor to taki rudo-koniakowy bym powiedziała, skórka no średnio przyjemna, wolę te z rodzaju vivienowo-alicowych no ale każda będzie lepsza od skórki Missy mam zamiar ją nosić przewieszoną przez cielsko, napewno będzie wygodnie
Wady ma 3:
-plamka, na jednym zdjęciu zbliżenie no ale nie jest taka wielka, więc wybaczam :P
-folia cały ten wichajster od zamykania był w folii, zresztą widać na fotkach, obieranie to będzie grubsza operacja
-ta kieszonka wszyta w środku, niby fajna, ale ogranicza przestrzeń, gdyby nie ona to A4 wchodziłoby na ukos możnaby to usunąć, ale boję się że torebka straci wtedy fason, więc niech będzie, jak jest.
Świetna Też żałuję że nie zamówiłam jak była ... tylko ta cena - gdyby wtedy kosztowała 89 zł pewnie bym ją kliknęła od razu

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAA jadę, jade, jadęęęęęęęee do Poznaniaaaa!

no. to was nadrabiam
cieszymy się razem z Tobą
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora