Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka część 19, maniaczki tytułu nie wymyśliły, bo do torebek się śliniły ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-10, 17:55   #255
Papiszynka
Zakorzenienie

Dot.: etorebka część 19, maniaczki tytułu nie wymyśliły, bo do torebek się śliniły ;)

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Przydało by mi się kilka takich worków
Wiesz co, odstąpiłabym Ci bo ja ich nie używam, ale w okolicach lutego będę się przeprowadzać i wtedy sie przydadzą, żeby torebki się nie poniszczyły w kartonie... w marcu mogę Ci je oddać

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
pikna ta Krycha
nareszcie CI się udało
Noo

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
JOŁ 8 stron do nadrobienia

ALe normalnie musze się pochwalić kiedyś pisałam, że się nagle załapałam na stypendium i sie nastawiałam na 120 maks 150zł bo zawsze były niskie bardzo u mnie na wydziale a tu dziś decyzja i 350zł
Ale super ja od 3 semestrów mam stypę, ale niestety z roku na rok jest coraz niższa... kiedyś najniższy próg to był 320zł, w zeszłym semestrze już 200zł... ale trochę zmienili zasady, w tym sem. liczą średnią za cały rok, socjalne też ponoć mają być wyższe, więc może, może ale też zawsze wypłacali w listopadzie, a teraz w grudniu, wieć będzie od razu za 3 miechy, spory przypływ gotówki, wyprzedaże są moje
No ale nie powiem, motywacja do nauki jest konkretna

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Papiszynka, Krycha Twa jest boska
Taak
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora