Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka część 19, maniaczki tytułu nie wymyśliły, bo do torebek się śliniły ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-10, 18:20   #260
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1
Dot.: etorebka część 19, maniaczki tytułu nie wymyśliły, bo do torebek się śliniły ;)

Dobry wieczór

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
A ja mysle, ze "firma Mizensa" to ich wymysl. Wzory torebek moze ktos w Polsce wybiera szukajac chodliwych modeli projektantow, potem pewnie wysylaja wzor do Chin do fabryki ktora z nimi wspolpracuje i zlecaja uszycie na wzor oraz dolaczenie tej zawieszki z napisem Mizensa- taka jest moja teoria
sądzę, że tak dokładnie to wygląda,
dziesiątki firm importuje towar z Chin, oznakowany już u producenta własną marką, widniejąc jako producenci a nie importerzy

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
eTorebka może nawet korzystać z usług tej samej firmy, która np. szyje dla Zary czy Reserved
Firma ta może proponować wszystkim te same materiały, jakimi dysponuje, detale, a kto wie czy nawet nie te same wzorce. Klient wybiera kolor materiału, detale i takie mu szyją, sygnując nazwą firmy dla której szyją. Stąd później te torebki są niemal identyczne, jak nie identyczne
o dokładnie

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
ładne te torebki

Cytat:
Napisane przez kamcia199 Pokaż wiadomość
Hej
Ma któraś z was Mizensa JENEIL?
mam od kilku godzin, zaraz spróbuję zrobić jakieś fotki