Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-10, 22:57   #547
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

BlackAngel trzymam kciuki żeby te zawirowania zarówno w pracy jaki i uczuciowe zmieniły kurs i szły w górę

moniczka nie martw się na zapas, myślę że gdyby lekarz zobaczył coś naprawdę niepokojącego to by było inaczej, ja mam PCO i tez kiepsko z jajnikami, bierz tabletki które Ci przepisał i bądź dobrej myśli

Guska1979 ja tez poproszę o przepis bo choć rzadko gotuję to taki sosik z chęcią bym zrobiła

A mnie leń opuścił, w w końcu się zabrałam i wysprzątałam całą górę dobre wiadomości są tez takie że tatę przyjęli na chemię, bo juz baliśmy się że będzie miał za słabe wyniki, niestety w piątek po niego musimy jechać do Bydgoszczy czyli prawie 800 km w dwie strony nie chce mi się ale cóż poradzić, jak trzeba to trzeba

A ja wypiłam właśnie sama prawie całą butelkę wina mąz dalej babra się przy malowaniu (na szczęście już kosmetyka) a ja przy meczu tak kieliszek i następny........no i teraz trochę

Dobrej nocki
magolina jest offline Zgłoś do moderatora