Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-11, 00:03   #758
Edzia400
Zakorzenienie

Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Pasował a jak - matka mówiła, że do roku czasu w nim mnie woziła! Jeszcze ja w nim lalki woziłam i moja kuzynka w nim jeździła a jest młodsza ode mnie o 5 lat
i rozwaliły się kółka bo na wsi po kamienistej drodze był używany

A jak jest na isofix i na pasy to można tylko pasami mocować? Czy koniecznie na oba sposoby? Albo tylko na isofix?
Kurcze mój Opel astra chyba nie ma tych mocowań :/

to moze Was zainteresowac http://fotelik.info/isofix.html
i to http://envo.nazwa.pl/alle/lista_aut.html

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Czy słyszałyscie o tym,ze chrzestna dziecka nie może być w ciaży?Jeśli tak to dlaczego.
ja słyszałam ze nie mozna dlatego ze ciezarna to jako 2 osoby sie liczy ale nie wiem ile w tym prawdy

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
No nie wierze ale co zrobić jak przyszła chrzestna zajdzie w ciaże i mi odmowi wtedy.Moze ona też nie wierzy.

W łazience powinna być taka kratka w ścianie-otwór wentylacyjny-lub mieć łazienkę otwartą przez jakiś tam czas po kąpieli.
Ja nie mam okna w łazience ale mam taki wentylatorek, który odprowadza wilgoc na zewnątrz domu.
Lub w drzwiach wywietrzniki zamontowac i ponoc jest to wymagane u nas kominiarz za kazdym razem tego wymaga chodz my mamy odpowietrzenie w oknie i kominowe to jeszcze musze dziury w drzwiach robic 3 i tam sa podane wymiary
kurcze wtedy to mnie wywieje z tej łazienki

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość

a w południe zadzwoniłam do szpitala o wyniki bo juz mnie nosiło..
Gabrysia jest zdrowa wyniki dobre - przyjdą pocztą .

do dziewczyn które mają kubek niekapek- kupiłam kubek NUKa i jak dla mnie to jest KUBEK KAPEK- po przechyleniu kapie przez chwilke jak cholera , dopiero po chwili przestaje , no ale jak młoda nim operuje na wszystkie strony to ukidana cała tak to działa
a jak jest z kubkiem AVENT czy kapie , czy ten z uszczelką jest naprawde szczelny

za wyniki

ja mam lovi do nauki picia niby
ale tez z niego leci jak z kranu masakra szukam jakiegos innego

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Dziewczyny czy wasze dzieciaki tez podrózuja w łozeczkach ja moja musze non stop poprawiać bo nogi ma miedzy szczeblami
teraz weszłam do pokoju to na brzuchu spała
usta i nos przyklejone do materaca az sie boje ja sama zostawiać

a po drugie przezyłam dzis lekki horror z winy mojej paniki i sie wystraszyłam i po 3 moj chłop to trąba przez duze T jak przyjdzie z pracy ma wj.... dosłownie juz tłumacze
pokazywał mi jak sie montuje fotelik do samochodu tzn jak mam tam te pasy zachaczac
dzis jechałam z kuzynka i ona ostro zmachamowała i gdyby ona nie miała max fotela do tyłu danego to mała by mi z tym fotelikiem koziołkowała

jechalismy z kawusi no i policja stała na poboczu koło swiateł (myslałysmy ze wypadek a oni kogos złapali do kontroli ) kuzynka sie zestrachała ( nie wie dlaczego ale boi sie mandatu ) przed ta policja zachamowała i jeszcze se krzykneła o kurka
ja glupia idiotka myslałam ze kuzyka kogos chciala przejechac i zaczełam piszczec w samochodzie gliniarze na na patrza a my co jedna to bardziej wystachana i to kazda z innego powodu

kiedy stalismy pod domem zerknełam na obrazek i zle zapinałam fotleik wszystko przez mojego tż

całe szczescie ze nigdy sie nic nie stało bo bym ukatrupiła go normalnie

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora