Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Indeks ciążowych zbrodni - jak dla mnie, z przymrużeniem oka ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-11, 09:17   #16
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Indeks ciążowych zbrodni - jak dla mnie, z przymrużeniem oka ;)

W sumie to żeby ocenić książkę to należało by ją przeczytać ja jestem zwolenniczką umiaru we wszystkim co się robi. Pewne rzeczy są oczywiste, że się ich w ciąży nie robi (jak palenie, picie), inne wg uznania (sport, dieta itd.). Generalnie to moim zdaniem wskazany jest zdrowy rozsądek.

Mam koleżankę, która odkąd zaszła w ciążę (teraz dzieciaczek ma jakieś 5 m-cy) przestała używać wszelkich kosmetyków bo to "szkodliwa chemia", prawie nic nie je i wygląda jak siódme nieszczęście - odrosty na 15 cm, zaniedbana, szara cera itd. do tego nie udało jej się zgubić ciążowych kilogramów. W sumie trochę żal mi takich kobiet. Robią wszystko by dziecku było dobrze, ale moim zdaniem przedabrzają bo maluchowi nijak pomalowane mamy paznokcie nie zaszkodzą a kobiety te totalnie zapominają o sobie. Jedyne z czym się mogę zgodzić to rezygnacja z żeli pod prysznic - moje dziecko po żelu z Avonu o zapachu "zaczarowany las" zrobiło strajk głodowy dopóki nie poszłam i nie umyłam sobie biustu zwykłą wodą

Edytowane przez Klarissa
Czas edycji: 2010-11-11 o 09:19
Klarissa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując