Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drobne poprawki - zrzucamy zbędne kilogramy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-11, 11:16   #27
mroziq
Zadomowienie

Dot.: Drobne poprawki - zrzucamy zbędne kilogramy!

Cytat:
Napisane przez czarna kawa Pokaż wiadomość
mroziq: Gratulacje! Jestem pełna podziwu dla twojej wytrwałości - ja bym nie dała rady. Trzymam kciuki żeby ci dalej tak dobrze szło.

greenaurie: widzę, ze jesteś w podobnej sytuacji jak ja. Mnie też bardzo ciężko coś zrzucić, ale nie załamuj sie, wszystko jest do zrobienia!
Co do ćwiczeń to z urazem kostki rzeczywiście będzie ciężko. Ja dzisiaj zaczynam ćwiczysz A6W, może też spróbuj?

Ja dzisiaj na śniadanie miałam placki owsiane. Tak się zastanawiam, jak rozplanować posiłki jeśli, tak jak dzisiaj, mam wolne i wstaje później? Zwykle i tak udaje mi się wstać przed 9 więc nie ma tragedii, ale dzisiaj poleniuchowałam do 10 i nie wiem jak sobie posiłki rozłożyć. Bo przecież nie przesunę wszystkich o 3 godziny! Rezygnować z posiłku też nie powinnam, więc zostaje mi tylko zmniejszenie przerw między nimi. A moze macie jakiś inny pomysł? Co robicie w takiej sytuacji?
ja właśnie też złapałam dzisiaj lenia i śniadanie zjadłam po 11... ja mam pomysł taki żeby II śniadanie zjeść za jakąś godznke,obiad jakoś troche po 15,a kolacje koło 18
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując