Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - *** Dukanie od 31.10.2010 ***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-11, 14:54   #356
Watorzynka
Raczkowanie

Dot.: *** Dukanie od 31.10.2010 ***

Cytat:
Napisane przez gonnia1 Pokaż wiadomość
ja chodzę na aqua aerobik (3-4 razy w tygodniu), fajnie wysmukla, no i podobno jest świetną bronią na cellulit...nie ma co wierzyć, że chodzą tam tylko starsze, grube kobiety, pełno jest mega zgrabnych dziewczyn. Ja jak patrzę na jedną to zżera mnie zazdrość, że tak nie wyglądam, ale mam nadzieję, ze Dukan+ćwiczenia okażą się zbawienne Watorzynka nie ma co wątpić, trzeba postawić na ćwiczenia i dietkę i za parę msc będziemy laski
na aqua chodziłam z mama kiedys ale dla mnie to jest niesamowicie nudne dla mnie jak basen to plywac chodziłam codziennie i przyznaje ze najlepszy jest. ale niestety ze wzgledu na nasze kobiece spr nie moge;/ ciagle łapałam infekcje... zadne osłony nie pomagały i musiałam zrezygnowac. mimo ze jak byłam mlodsza to nawet na zawody plywackie jezdziłam;/

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

wiem ze troche nie w temacie ale musze sie pochwalić słuchajcie weszłam ost nie chcacy do nowo otwartego szmateksuakurat miałam chwilke (tj taniej odziezy) i kupiłam cudowna czarna sukienke krótka koronkowa ! taka mrrr.. cudna widziałam taka sama ost w galerii albo w h&m albo cos takiego !! a ja kupiłam za 15zl trzeba miec farta