Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-11, 15:40   #85
biala17a
Zadomowienie

Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)

Cytat:
Napisane przez lily_of_the_valley Pokaż wiadomość
Niestety trądzik nie jest sprzymierzeńcem kobiety i nie dodaje nam pewności. Ja również się z nim borykam, mimo iż mam już 25 lat i powinien mi minąć. Nigdy z domu nie wychodziłam bez podkładu, byłam od niego uzależniona, czułam się gorzej, bo żadna moja znajoma nie miała tego problemu.
Znowu od dwóch dni nie ruszyłam książki od anielskiego. Kompletnie nie wiem jak się do tego zmotywować. Macie dziewczyny jakieś sposoby na naukę, gdy nie ma się tej konieczności, ale chce się to robić dla siebie?
Mi stuknie 25lat za rok... Nie tak łatwo nie uzależniać samopoczucia od stanu skóry... Miałam współlokatorkę, która stwierdziła, że dziekuje Bogu, że nie ma problemów z cerą (w tonie - pochlastałabym sie gdybym wyglądała jak ty...), nie mieszkamy juz razem, ale ile razy ja widzę na uczelni tyle razy sobie to przypominam i humor mi zlatuje

Co do angielskiego, to planowalam zacząć od października uczyc sie dla siebie (nie mam juz zajec z jezyka na uczelni), żeby nie być do tyłu w stosunku do TŻ, który jest do grudnia w Londynie. Jak na razie nic z tego nie wyszlo... Ale powiedzialam sobie że nie bede poświęcac czasu gramatykę, bede stawiac na rozumienie ze sluchu i słówka. Dzis wrociłam ze studiów do domu i odgrzebalam biografie Marthy Stewart po angielsku i zamierzam sie za nia wziać nie od jutra ale OD DZIŚ
biala17a jest offline Zgłoś do moderatora