Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-11, 18:04   #4807
kreolkaa
Rozeznanie

Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III

Snowhitee - bardzo ładny ten excell, ciekawe jak w dziennym wygląda muszę namówić mamę na tą farbę, bo słyszałam, że mieszane refleksy (w sensie ciepły 3 i zimny 1) najlepiej kryją siwe włosy, a moja mama uparcie używa neutralnych

Ja sobie dałam spokój ze sklepowymi farbami i zamówiłam profesjonalny rozjaśniacz Skusiłam się, ponieważ moja koleżanka ma piękne białe włosy, fryzjerka jej najpierw rozjaśnia rozjaśniaczem i potem tonizuje jakąś popielatą farbą. Włosy ma w bardzo dobrej kondycji jak na taki bieluśki kolor. Ja nie chcę aż takich białych, bo i tak się ze mnie śmieją, że osiwiałam Bardzo podoba mi się kolor i fryzura Pink (na fryzurę brakuje mi odwagi póki co )

Miałam zrobić jutro odrosty na wodzie 9%, jednak naczytałam się, że lepiej nakładać mniejsze stężenia i wypróbowałam dzisiaj 6% na kawałku odrostów (trzymałam ponad godzinę) i powiem wam, że złapało mi bardziej niż palette deluxe, która ma przecież wodę 12 Do stonowania mam perłowego Alfaparfa albo Garniera 111 jeśli wyjdą zbyt żółte, żeby to przykryć perłą
kreolkaa jest offline Zgłoś do moderatora