2010-11-11, 18:04
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Snowhitee - bardzo ładny ten excell, ciekawe jak w dziennym wygląda muszę namówić mamę na tą farbę, bo słyszałam, że mieszane refleksy (w sensie ciepły 3 i zimny 1) najlepiej kryją siwe włosy, a moja mama uparcie używa neutralnych 
Ja sobie dałam spokój ze sklepowymi farbami i zamówiłam profesjonalny rozjaśniacz Skusiłam się, ponieważ moja koleżanka ma piękne białe włosy, fryzjerka jej najpierw rozjaśnia rozjaśniaczem i potem tonizuje jakąś popielatą farbą. Włosy ma w bardzo dobrej kondycji jak na taki bieluśki kolor. Ja nie chcę aż takich białych, bo i tak się ze mnie śmieją, że osiwiałam Bardzo podoba mi się kolor i fryzura Pink (na fryzurę brakuje mi odwagi póki co )
Miałam zrobić jutro odrosty na wodzie 9%, jednak naczytałam się, że lepiej nakładać mniejsze stężenia i wypróbowałam dzisiaj 6% na kawałku odrostów (trzymałam ponad godzinę) i powiem wam, że złapało mi bardziej niż palette deluxe, która ma przecież wodę 12 Do stonowania mam perłowego Alfaparfa albo Garniera 111 jeśli wyjdą zbyt żółte, żeby to przykryć perłą
|
|
|