2010-11-11, 18:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
Cytat:
Napisane przez SammaMia
Dziekowac kochane, dziekowac  Wlasnie mysle czym te radosne nowiny oblac - szampanem czy ponczem bezalkoholowym?
pruenelle szczeka mi opadla po przeczytaniu tego artykulu... chronic rece przed zetknieciem z paragonem  Masakra jakas 
|
oblej picollo a co do paragonów to wyobraziłam sobie właśnie wszystkie kobiety w ciąży w takich grubych rękawicach przy kasie 
Cytat:
Napisane przez Montii
A ja sobie pobeczałam 15 minut i dół mi przeszedł.
Jezu jak te hormony szaleją.
Mój coś tam uzupełnia w notatkach i jedno pismo pisze także ja zaczynam przegląd allegro 
|
oj żesz ty allegroholiczko - ja tak od was się zaraziłam i teraz non stop siedzę
Cytat:
Napisane przez blackrose4u
a czemu
gratulacje  ładne imię, teraz chyba już rzadko spotykane, ale ma coś w sobie
wstawiam foty ciast: wyszło pycha. Shrek miał mieć na górze jeszcze galaretke zieloną ale brakło mi miejsca w tortownicy 
|
mi się imię aleksander baaardzo podoba bo kocham książkę jeździec miedziany tak samo tatiana. ale mój tż w życiu by się nie zgodził no na aleksandra to jeszcze ale na tatianę w życiu
Cytat:
Napisane przez Jok3r
Monti ja tez na poczatku frajdy nie mialam z kupowania kosmetykow i pieluszek, bo wazniejsze i fajniejsze bylo kupowanie lozeczka, wozka i ciuszkow  , ale teraz jakos tak zabraklo mi juz asortymentu do kupowania i po kupnie pierwszej paczki pampkow jakos tak nabralam checi na reszte 
|
ja tak się ucieszyłam jak mi wczoraj te pampki przyszły takie malusie
ale ja i tak te kosmetyczne rzeczy to w aptece doz będę zamawiać wszystko po nowym roku razem te wszystkie oliwki kremy itd... już bym to najchętniej kupiła ale za wcześnie trochę a jednak data ważności będzie dłużej
a propo zakupów na allegro udało mi się wylicytować walka trwała do ostatniej minuty mam nadzieję że to nie była żadna z was kochane ale tak mi się spodobał ten kombinezon na wiosnę że zdecydowałam że z przesyłką 50zł mogę dać za niego - i mam za 46 z przesyłką zakochałam się naprawdę
http://allegro.pl/jac-baby-lekki-kom...306582619.html
|
|
|