2010-11-11, 19:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka część 19, maniaczki tytułu nie wymyśliły, bo do torebek się śliniły ;)
Cytat:
Napisane przez tenebris
no tak, ale nawet nieuczące się mają np teczki do pracy czy jakieś wielkie kalendarze 
ja studiuję, więc po prostu unikam teczek, a rzeczy a4 zginam wpół i po sprawie ;P ale i tak niewiele torebek mi nie mieści A4 (chyba tylko 2 z takich większych)
przypomniałyście mi że muszę w końcu przejrzeć moje torebki i je posprzedawać, bo tak nie mogę się zebrać, a niektóre tak mi się już opatrzyły, że nie mam ochoty ich więcej nosić
w ogóle ile lat macie zazwyczaj jedną torebkę? 
moja najstarsza z takich "codzinnych" ma chyba nieco ponad 3 lata i jest z... Deichamnna 
ale mam też np taką malutką czerwoną pikowaną a'la chanelkę która ma z... 15 lat a wygląda jak prosto ze sklepu ;D ale to dlatego, bo zabrałam ją mamie xD
|
NIgdy się nad tym nie zastanawiałam, ale myślę, że najdłuzej to mam jakieś 2 lata narazie...
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------
Cytat:
Napisane przez aresztovana
dziewczyny a czy tą plawie bez problemu można zalożyc na ramie czy jest tylko do reki...
w sumie widze,ze ona ma tam jakis pasek;/ ale hm... jakoś za nimi nie przepadam bo wydaje mi sie,ze to brzydko wyglada..
|
na ramię raczej 
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------
Cytat:
Napisane przez aresztovana
hm aha rozumiem
troche Was pomęczę... kurde zastanawiam się nad kolorem;/ i znowu problem...myślalam nad czarna  bo w sumie kozaki zimowe mam czarne.ale u góry mają wykończenie szare. Płaszcz tez czarny..Którą byście wzieły na moim miejscu?
|
Flavię? do czarncyh kozaków i płaszcze - szarą
|