2010-11-12, 11:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
Cześć dziewczyny,
ja kończę pić kawę i biorę się za małe porządki,
muszę kwiatka sobie posadzić, bo mam odnóżki, zobaczymy co z tego wyjdzie 
Moje dziecko wczoraj wyraźnie dało znać o swojej obecności tż-owi 
Już tak się rusza, że on czuję. 
Cytat:
Napisane przez n.ik.a
mąż w pracy, więc chyba pójd e na jakieś zakupy... dzis mam ochotę na salatkę z kurczakiem i ananasem
Iweczka moja chrześnica ma 3 lata i ostatnio gdy do niej przyszłam siadła koło mnie i przygląda się mojemu brzuszkowi. Pytam Wiki co tam a ona a ty w tym brzuszku masz dzidziusia, ja mówie tak, a ona to musi być malutki, bo ja jestem duża
Ego_ego wczoraj gotowałam schaba w sosie myśliwskim i obiad został, wiec dziś dogotuję tylko ziemniaki i zrobię tzatziki
|
ja też bym zjadła jakaś sałatkę, ale dzisiaj postanowiłam zrobić coś ala leczo 
Ja też mam chrześnicę 3 letnią (siostrzenicę) Zuzę, uwielbiam ją, straszna z niej gaduła i jest taka mądra.
Sprzeciwiam jej się i mówię zobacz jaki ciocia ma duży brzuszek, bo zjadła dużo ciasteczek
a ona na to, że wcale to nie przez ciasteczka tylko dlatego, że w brzuszku dzidziuś mieszka,
ale tak to mówi jakby chciała mnie pocieszyć i uświadomić
a propo prezentów
a pod choinkę planuje jej kupić kucyka pony niemowlaka 
mamy jeszcze rocznego chrześniaka, dla niego coś się wymyśli,
ale nie wiem co mam kupić chrześnicy tż ona ma 13 lat
Cytat:
Napisane przez wanilia83
Iza śliczne te body  przykro mi że zostałaś oszukana, napisz do faceta że jak nie odda ci kasy do np. poniedziałku to idziesz na policje (często działa) a jak nic nie wskórasz to idź na prawdę  po jakimś czasie przyślą ci nr sprawy i chyba to przedstawiasz na allegro jako dowód oszustwa a oni ci oddają kasę, musiałabym się dopytać męża a nie ma go w domu, napisz do allegro jaka jest sprawa a oni ci to dokładnie wytłumaczą, mój mąż ostatnio odzyskał tak kasę więc jest nadzieja że i ty dostaniesz, nie trwa o tydz a chyba ponad miesiąc ale lepsze to niż taka strata
ehh też bym sobie pojechała do Ikei ale nie mam jak jak męża nie ma 
|
dziękuję za pocieszenie zgłosiłam sprawę do allegro, teraz sprzedający ma 7 dni na odpowiedź a jak nie odpowie to zobaczymy,
w każdym razie jak dzisiaj nie będzie żadnego odzewu, wyślę mu e-mail, że jak nie zwróci kasy to zgłaszam sprawę na policję 
a z przyjemnych rzeczy to
ja tez nie mogę się doczekać wizyty w Ikei, bo planujemy kupić w tym miesiącu mebelki dla dzidziusia 
no i może w końcu to nieszczęsne łóżko
|
|
|