Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-12, 11:09   #2532
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cześć dziewczyny,

ja kończę pić kawę i biorę się za małe porządki,

muszę kwiatka sobie posadzić, bo mam odnóżki, zobaczymy co z tego wyjdzie

Moje dziecko wczoraj wyraźnie dało znać o swojej obecności tż-owi
Już tak się rusza, że on czuję.

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
mąż w pracy, więc chyba pójd e na jakieś zakupy... dzis mam ochotę na salatkę z kurczakiem i ananasem

Iweczka moja chrześnica ma 3 lata i ostatnio gdy do niej przyszłam siadła koło mnie i przygląda się mojemu brzuszkowi. Pytam Wiki co tam a ona a ty w tym brzuszku masz dzidziusia, ja mówie tak, a ona to musi być malutki, bo ja jestem duża

Ego_ego wczoraj gotowałam schaba w sosie myśliwskim i obiad został, wiec dziś dogotuję tylko ziemniaki i zrobię tzatziki
ja też bym zjadła jakaś sałatkę, ale dzisiaj postanowiłam zrobić coś ala leczo

Ja też mam chrześnicę 3 letnią (siostrzenicę) Zuzę, uwielbiam ją, straszna z niej gaduła i jest taka mądra.
Sprzeciwiam jej się i mówię zobacz jaki ciocia ma duży brzuszek, bo zjadła dużo ciasteczek
a ona na to, że wcale to nie przez ciasteczka tylko dlatego, że w brzuszku dzidziuś mieszka,
ale tak to mówi jakby chciała mnie pocieszyć i uświadomić

a propo prezentów

a pod choinkę planuje jej kupić kucyka pony niemowlaka
mamy jeszcze rocznego chrześniaka, dla niego coś się wymyśli,

ale nie wiem co mam kupić chrześnicy tż ona ma 13 lat

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
Iza śliczne te body przykro mi że zostałaś oszukana, napisz do faceta że jak nie odda ci kasy do np. poniedziałku to idziesz na policje (często działa) a jak nic nie wskórasz to idź na prawdę po jakimś czasie przyślą ci nr sprawy i chyba to przedstawiasz na allegro jako dowód oszustwa a oni ci oddają kasę, musiałabym się dopytać męża a nie ma go w domu, napisz do allegro jaka jest sprawa a oni ci to dokładnie wytłumaczą, mój mąż ostatnio odzyskał tak kasę więc jest nadzieja że i ty dostaniesz, nie trwa o tydz a chyba ponad miesiąc ale lepsze to niż taka strata

ehh też bym sobie pojechała do Ikei ale nie mam jak jak męża nie ma
dziękuję za pocieszenie zgłosiłam sprawę do allegro, teraz sprzedający ma 7 dni na odpowiedź a jak nie odpowie to zobaczymy,

w każdym razie jak dzisiaj nie będzie żadnego odzewu, wyślę mu e-mail, że jak nie zwróci kasy to zgłaszam sprawę na policję

a z przyjemnych rzeczy to
ja tez nie mogę się doczekać wizyty w Ikei, bo planujemy kupić w tym miesiącu mebelki dla dzidziusia
no i może w końcu to nieszczęsne łóżko