Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie kosmetyki dla mojej cery?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-19, 11:08   #1
NaStoLatKa :)
Rozeznanie

Jakie kosmetyki dla mojej cery?

Po pierwsze to sama nie wiem jaka cere mam. Czy mieszana czy tłustą a co za tym idzie nie wiem jakie kosmetyki kupic. Nie wiem czym sie rózni np tonik od żelu. Cere mam taka że obecnie nie używam żadnych kosmetyków pielegnacyjnych a makijazu nie zmywam na noc i pryszczy nie mam czy tam taki krost. ale jedna krosta ( najpierw jest taki wulkanik do wysicniecia a potem sie robi brzydki bzik czerwony) pojawi sie no raz na 3 tygodnie. Potem np jak pod kątem światła patrzac to mam takie maluskie wulkaniki ale tak to tego za bardzo nie widac , nie jak inne dziewczyny maja naprawde problemy. Chcialabym miec idealnie gładka skóre na buzi, bez żadnych zaczerwień , jednolita. Acha i powiem ze raz kupial under twenty i świeciłam sie w strefie T jak latarnia. Przymierzam sie do kupna l`oreal pur zone deep control. A moze jakas serie kupic np. Garnier czysta skóa słyszalam od kolezanek ze jest dobra.
Prosze dziewczyny doradzcie mi, ja mam 16 lat ale nie wiem ani czym sie rózni krosta od wagra pryszcza itd.