2010-11-12, 15:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Cytat:
Napisane przez mamz
Cześć Kobiety!
Widzę, że niektórzy długi weekend maja także od wizażu 
My wczoraj byliśmy u moich rodziców na obiadku, więc stanie przy garach miałam z głowy, a dziś wypucowałam całe mieszkanie. Chyba dostane @ (pierwszą od porodu  ) bo mam taki wzmożony pęd do sprzątania. Teraz wreszcie sobie usiadłam przy ciasteczku, kawusi i wizażu, bo dziecię moje raczyło wreszcie zasnąć
Judkama no to teraz już z górki  a czujesz już pierwsze ruchy? Ja poczułam w 18 tyg.
22Kamila22 jak byś tak urodziła w pierwszych dniach grudnia , to byś miała piękny prezent na Mikołaja 
|
JA już wróciłam miałam z mężem iść na zakupy ale gdzieś wsiąkł na piwie i nie wiem co teraz
Połówkowe za półtora tygodnia mam Już się nie mogę doczekać, a ruchy to czasem coś tam czuję troszeczkę ale dziś nic kompletnie. Mam nadzieję, że to się zmieni i będzie częściej i wyraźniej.
22Kamila22 no to już niedługo kruszynka będzie na zewnątrz Zazdroszczę tego urządzania pokoiku tez już bym chciała. Mamy pomalowany pokoik, daliśmy do odnowienia dębowe łóżeczko, w którym ja jeszcze spałam Niestety do naszej sypialni potrzebujemy jakiejś kołyski albo taki kosz wiklinowy mam nadzieję, że na te kilka miesięcy uda się nam jakiś od kogoś odkupi. A otem przeprowadzka malucha do jego pokoiku, w którym mamy tylko szafę wnękową i to wsio jak na razie.
|
|
|